Dipanje

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
O seveda
smile-1.gif

Itak da mi je znana samo je nisem spoznal ker gledam vedno več al mn v X-ko
cool-1.gif

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
Verjetno je že bilo rečeno nekaj na to temo, vendar me zanima kako se obnese dipanje na platiščih, kako hitro se stvar obrabi.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ni za trajno. Jaz sem dal gor 7 plasti, pa sem moral popravljati ze takoj, ko mi je dal gume gor. Je za foro, ni pa zadeva obstojna. Barvo sem susil en mesec.

Cinosanapt

Pripravnik
26. dec 2012
164
0
16
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Ni za trajno. Jaz sem dal gor 7 plasti, pa sem moral popravljati ze takoj, ko mi je dal gume gor. Je za foro, ni pa zadeva obstojna. Barvo sem susil en mesec.

Če je previden pri montaži ni poškodb testirano
smile-1.gif

USA Plasti Dip je zakon
smile-1.gif
več o info. PD https://www.facebook.com/Plastidip.si

Imam en predlog!

Vsak, ki objavi kaj je naredil s Plasti Dipom naj pove ali je uporabil nemškega, USA, itd...
Med njimi je ogromna razlika sploh v kvaliteti.

Nazadnje urejeno:

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
@ledenko: obstajajo primeri, ko so dipali čeljusti. Baje ni bilo težav in se dobro obnese. Ampak čeprav se s tem ukvarjam, ti za bobne predlagam klasično barvo. Bobni niso lih zaščiteni prot rjavenju, pomeni da bo treba barvat na dve leti.. tako da si kupi sprej za 5 eur. Veliko ceneje.

@fuzi&kripo: za platišča je super. Je pa treba upoštevati nekaj osnovnih navodil - naprimer, da najprej montiraš gume in potem dipaš.
wink-1.gif

Sicer se baje dipane feltne ne poškoduje, če se jo montira "na kontra" (torej s sprednjo stranjo na dol) in vpne z zunaje strani. Samo morač najti vulkanizerja, ki se mu to da delat.

@Cino: jaz za vse stvari uporabljam Performixovega, z ostalimi nimam izkušenj. Saj veš... konja, ki zmaguje ne menjaš... :D

LP
Peter

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Spet sem gostil nekaj zanimivega...:

Dokler ne vidiš v živo... oz. je treba celega detajlno spucat, si sploh ne predstavljaš kok je to velika žival!

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Še en projekt, ki se je zavlekel v vikend (do nedelje zvečer...
bonk.gif
).

Zvok je pa
13.gif
, sploh ko ga pridejo iskat z RS6....

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Hehe, sem iskal gumb všeč mi je
smile-1.gif

Lepo izgleda to dipanje, lepa zaščita za čez zimo,

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Moj.
cool-1.gif

Cayenne je prišel pa k meni s surovim (nepobarvanim) bodykitom... Tako da prav glamurozen ni bil. Zato j bilo precej več dela, saj vrata pokrivajo prage in seveda okrasne letvice, ki so bile srebrne. Pa tudi pokrov prtljažnega prostora pokrije odbijač. Pa je bilo najprej poštimati zadeve z odprtimi vrati, potem še vse skupaj zapreti in poštimati zunanjost. Šlo je cca 170 m zaščitnega traku. :D

dgrejtest

Pripravnik
15. maj 2013
37
0
6
Če je enake/podobne barve itak ni problema, če pa se barva spremeni... pa različni pravijo različno. Na LPP so rekli da je treba vpisati v homo kartonček in vsaka stranka od mene dobi vse potrebne papirje. Imam pa tudi dokument z Ministrstva oz. ustrezne agencije, ki pravi, da se samo napiše opomba pri tehničnem pregledu v tehnični list.