Pravkar sem pripeljal v Lj. za enim cestnim agresivcem in mi ni dalo miru, da ne napišem nekaj o tem. Vozil mi je skozi za ritjo in sem že vedel, da me bo v krožišču hotel prehiteti po notranjem pasu, kar je tudi storil zato sem vozil skrajno desno, da ga ne bi "ogrožal". Seveda se je naslednjemu takoj prilepil za rit in tako naprej do Lj, kjer je trčenje pred semaforjem dvakrat rešil z vožnjo po pasu za zavijanje levo. No, čez tri semaforje sem bil itak zopet za njim ker je pač gužva takrat pa pogledam gume in ojoj. Desna letna širša od leve zimske obe pa na notranjem robu zlizane na nulo.
Mene zanima, kaj se tem voznikom mota po glavi. Naj bo malo bolj dinamičen ampak vsaj gume si naj zrihta ne pa da ima take, kot iz prvega odpada.
No, morda ga kdo pozna pa naj napiše če je ta tudi izven avtomobila tak dinamik.(BMW-cabrio KR-E30 ) Ja, sej za tablice po naročilu ima za gume pa že zmanjka.
Mene zanima, kaj se tem voznikom mota po glavi. Naj bo malo bolj dinamičen ampak vsaj gume si naj zrihta ne pa da ima take, kot iz prvega odpada.
No, morda ga kdo pozna pa naj napiše če je ta tudi izven avtomobila tak dinamik.(BMW-cabrio KR-E30 ) Ja, sej za tablice po naročilu ima za gume pa že zmanjka.