dilema!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
A dej se no jebato no...

A prisilnih privedb vec nimamo? Mora komu kaj prej narest, ane?
frown-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
V kakšni službi pa je pravzaprav ta človek? Glede na njegovo pisanje mora biti precj konfliktna oseba...

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če je to alter od Susice, je mizar, doma iz Tlake pri Gabrovki.
Da ne bo halo... Vse podatke je javno objavil v svojem profilu Suzica, še Google street view je pripel...

I

Izbrisan uporabnik #488

Če bi ga rad spoznal, vsak dan po 17. uri se nahaja pred sodiščem med upokojenci
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A dej se no jebato no...

frown-1.gif

Jih vase stranke prepogosto uporabljajo. Zal v Sloveniji se zmeraj velja drugacen druzbeni sistem

Jao sploh ne upam vec pisati, ker mi boste kot je v vasi navadi potrkali na vrata ob 4am in pobasali nekam. Orwell press.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dej no mir.
hysterical-1.gif

Za otresanje neumnosti po netu še nobenega niso privedli, torej se ti nimaš česa bati.
Edin, če se izogibaš poštarjem (kot naprimer JJ, Bavčar, Bratušek in podobna golazen), ker pričakuješ pošto od sodnika za prkrške zaradi vožnje v vinjenem stanju (naprimer).

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če sem čisto odkrit, sploh ne najdem "kapselna". Celo temo sem popregledal nazaj in ne vidim, zakaj se je suzica sploh vžgal
sprasujem se.gif
!?
V bistvu je bila čisto normalna debata ...
sprasujem se.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
A dej se no jebato no...

frown-1.gif

Jih vase stranke prepogosto uporabljajo. Zal v Sloveniji se zmeraj velja drugacen druzbeni sistem

Jao sploh ne upam vec pisati, ker mi boste kot je v vasi navadi potrkali na vrata ob 4am in pobasali nekam. Orwell press.

Ugh, tudi pri meni lajas v napacno luno se bojim - zame je "Tea Party" malo prevec liberalen kar se tice ekonomske in socialne politike, in precej prevec restriktiven, kar se tice osebnih odnosov... Volim, kadar lahko, za Toryje.press - ce bi volil na Slovenskih volitvah (in ce ne bi bili versko blazni), bi na podlagi programa volil NSi
smile-1.gif

Ampak tip je pa se vedno ruknjen.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
To je on?

Ga ni več, je pa marsikaj drugega
hysterical-1.gif

"madeži od vodenih barvic"

"Kako spaviti iz oblačil madeže od vodenih barvic? odkar hodi hčerka v vrtec, je cela poflekana z madeži od vodenih barvic. Ne vem, če jim nič ne nadenejo kakega zaščitnega oblačila? ":

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9933099

"delavec je doma popravljal koliko kazni dobiš če nekomu plačaš 100 e na roke"

"jaz sem davčni že pisno priznal da sem res plačal 100 e, zanima me koliko kazni bom dobil ":

http://med.over.net/forum5/read.php?151,9932763

"Ali vas zdravnik pokliče, da preveri, če se je stanje izboljšalo in če so zdravila prijela… "

"Ko bo otrok odrasel se mocno bojim da bo nagnjen k nasprotnemu spolu."

Hvala za link!

Upam, da nisem zmotil resne debate .

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.257
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Nisem presenečen, če te kdo hoče na gobec. Je pa res, da tega nima pravice narediti, ne glede na to, kako neprimerno in primitivno se obnašaš do njega ti. Morebitni oškodovanec ima vso možnost, da te prijavi zaradi sovražnega govora, da te civilno toži ipd...nikakor pa nima nikakršne pravice se spraviti nate fizično, kaj šele na kakšnega šibkejšega člana tvoje družine...

Evo, kratko, jedrnato in v nulo pravilno.
Od štribra, Mejduš.
evil.gif

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:Nisem presenečen, če te kdo hoče na gobec. Je pa res, da tega nima pravice narediti, ne glede na to, kako neprimerno in primitivno se obnašaš do njega ti. Morebitni oškodovanec ima vso možnost, da te prijavi zaradi sovražnega govora, da te civilno toži ipd...nikakor pa nima nikakršne pravice se spraviti nate fizično, kaj šele na kakšnega šibkejšega člana tvoje družine...
Sovražni govor? Kaj mu je pa rekel?

Citat:
Glavni cilj sovražnega govora je razčlovečiti tiste, proti katerim je usmerjen, njegov namen pa je ponižati, prestrašiti in spodbuditi nasilje.
http://safe.si/spletno-oko/kaj-je-sovrazni-govor

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.257
113
Citat:
Uporabnik englishman pravi:
Citat:
Sovražni govor? Kaj mu je pa rekel?

V tem primeru nič. Ampak saj ni bilo zapisano le za ta primer, ampak na splošno.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ce se dobimo forumasi bi blo kul. Lahk se tepemo pol levi proti desnim
Kaj pa neuvrščeni? pa na sredini in od obojih dobivali?
shocked-1.gif

Mene že ne bo, bum tacajt raje na vaše babnce popazil
cool-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.281
113
42
Glejte. Komot se lahko udarva s pestmi. Sam kukr je on prfukjen pa pač ne vrjamm da bi se samo s pestmi tepel.

Stieber kake bedarije spet nakladaš? NOBENIH dokazov ni kaj se je dogajalo b BArbarba rovu in noben domobranski pomladek ne more izkoriščevat Barbarara rov kot nek argument. Kar se povojnih pobojev tiče sem pa že stokrat isto rekel ampak vrjetno Janševiki ne dojamete. Bom še enkrat povedal mnenje in to zadnjič OBSOJAM POVOJNE POBOJE, AMPAK JIH TUDI RAZUMEM. Če pa ne dojameš kar s tem mislim je pa tvoj problem. Da ne rečem še to da že nikoli v resnih temah jaz ne začnem y belimi in rdečimi.

Za SUzico mi je pa dejansko vseen ampak zaenkrat jaz nimam tok cajta kot on da bi ob 17:00 lahko hodil po Ljubljani na zborovanje ali pretepe