dilema!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ne zagovarjam. me pa zanima kako lahko zagovarjate zaljenje prek neta ali v rl?
Saj nihce ne zagovarja zaljenja. Ampak zaljenje preko neta ne more biti razlog za neke groznje itd... Kot sem ti ze napisal - ravno suzica je ze tolko prezalil na internetu da bi jih lahko stalno dobival ce bi se tako sli.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.257
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:

Ga ne. Ampak fizično nasilje pač sodi v "inštitucije", ne glede na žaljenje, takošno ali drugačno.

Potem sem verjetno narobe razumel
Citat:
Uporabnik smt pravi:ko pa so kaki osebki prepametni in zalijo vse po vrsti.... ko dobijo po .... naj ne jokcajo
Ker to razumem, kot da je OK, da jih dobijo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

ja je. in? to ne pomeni, da bi jaz zdaj sel od enega do drugega in jih... ce jaz tebi zdaj zacnem mamico, pa ostalo sorodstvo, janso oz drugo bozanstvo, otroke, .... (ne pade mi nic vec trenutno na pamet) mi ne bi zelel "zaviti" vrat? brez laganja.... gospod novinar

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Saj nihce ne zagovarja zaljenja. Ampak zaljenje preko neta ne more biti razlog za neke groznje itd... Kot sem ti ze napisal - ravno suzica je ze tolko prezalil na internetu da bi jih lahko stalno dobival ce bi se tako sli.

Tudi žaljenje v realnem življenju ne more bit razlog za neke grožnje, pa vsi vemo da ni tako. Pač se bo moral folk počasi začet zavedat, da na internetu niso nujno anonimni in da je vsaj toliko psihotov na internetu kot v realnem svetu. Nekako se je pametno držat načela, da na netu ne napišeš ničesar, kar nekomu ne bi rekel v obraz.

Konec koncev tudi nebi šel med Dragonse(Vijole) in jim jebal vse po spisku v dresu Maribora(Olimpije).

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Nekaj je da nekomu zelis zaviti vrat in si jezen nanj. Nekaj drugega je da tega nekoga poisces in ga fizicno napades. To je namrec akter te zgodbe ze storil. In ce ti je to normalno upam da cimprej naletis na takega in se bosta fizicno sporazumela.

Gospod mocni.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
A res je koga poiskal? ho ho, rad bi ga videl..a lahko kaj več, sem očitno zamudil
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.257
113
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ja je. in? to ne pomeni, da bi jaz zdaj sel od enega do drugega in jih... ce jaz tebi zdaj zacnem mamico, pa ostalo sorodstvo, janso oz drugo bozanstvo, otroke, .... (ne pade mi nic vec trenutno na pamet) mi ne bi zelel "zaviti" vrat? brez laganja.... gospod novinar

Verbalno? Ne, ne bi se šel fizičnega nasilja. Obstajajo boljši načini ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik smt pravi:

lej, janševiki se med sabo podpirate, zato tvoji komentarji niso presenečenje, si sosed s suzico?

I

Izbrisan uporabnik 3287

ha ha ha. jaz pa jj.... umiram..... ce bi ze koga zelel podpirati, bi bil jj na koncu spiska.... suzica... se bolj smeh.... zdaj pa dosti neumnosti... vabljeni v pub na pivce. sobota pa to....
nahrung002.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
No pol pa drugic na pir povab ne da nasilneze zagovarjas...drgac se kr dobivamo vsake tok - ce si iz LJ pol bos komot uletel.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Če že kot avtor teme omenjaš domobrance...glej, partizani so se baje s puškami in bombami junaško lotili okupatorja, ki je bil oborožen z mitraljezi, tanki, oklepnimi avtomobili, topovi, minometi, letali...

moram reči, da so tvoji občasni izpadi glede drugače mislečih, povojnih pobojev in podobne tematike skrajno neprimerni in žaljivi tako do sogovornikov kot do žrtev. S svojimi izjavami netiš nestrpnost in podpihuješ medsebojno sovraštvo.

Nisem presenečen, če te kdo hoče na gobec. Je pa res, da tega nima pravice narediti, ne glede na to, kako neprimerno in primitivno se obnašaš do njega ti. Morebitni oškodovanec ima vso možnost, da te prijavi zaradi sovražnega govora, da te civilno toži ipd...nikakor pa nima nikakršne pravice se spraviti nate fizično, kaj šele na kakšnega šibkejšega člana tvoje družine...taka dejanja so izvajalci knojevci...

Je pa res še nekaj,,,tudi sam si nekaj izzival v to smer s tistim 'kdaj pa kje'...dajte se prosim umiriti, državljanske vojne je konec, æebinarje pa bomo premagali z demokratičnimi sredstvi, torej z volitvami. Tako se počne v naši državi, torej....pravna pot, volitve. Nobenega nasilja in groženj!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Čigav alter je bil tale janševik jazjaz51?

Suzica? ker je vabil na srečanje ob 17. uri pred sodišče, kjer se zbirajo.

Grožnje so pa res nedopustne, eno je debata pa če se malo poprovociramo, drugo pa je, če nekoga vabiš na "pogovor".

Suzica je sicer že tepel forumaša iz enega drugega foruma, zato je grožnja turbotu resna in upravičena, če gre za isto osebo.

Nam lahko zaupaš malo več?

Kar se pa tistega tvojega 'malo se sprovociramo' tiče, je pa tako, da dokler ti provociraš vse živo, je vse okej, ko pa kdo omeni 'tuje škornje', pa že skačeš v luft in nekaj jokcal o tožbah pa ovadbah...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Vsak je odgovoren za svoja dejanja, če kdo grozi preko foruma, gre pa za kaznivo dejanje, ki se preganja na predlog oškodovanca, ne po uradni dolžnosti. Razen če bi kdo grozil uradni osebi v zvezi z opravljanjem njenega dela, tisto je pa potem druga zgodba, pregon po uradni dolžnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem morda kje omenjal, da si ti npr. nacist in enako tudi tvoja familija? 32ka je malo preveč provociral z mojim družinskim članom (ki je sedaj že pokojen) in samo to je bil razlog "opozorila". Če pa o meni napiše pa me to ne zmoti, sprejmem provokacijo. Ti pa tega seveda ne razumeš, ne?

Glede hoblanja suzice pa so se pojavile neke informacije, ko je prišel na ta forum in bil na enem drugem izključen, ker je tam enega uporabnika hoblal, ali na pikniku ali pa ga je celo iskal. Pa tudi sam je pisal, kako sta z vinjenim prijateljem nekoga čakala na črpalki ali ga celo tepla.

To je to. Saj nekateri o tem več vedo, ker so tudi bili al pa so še člani na tistem forumu, naj sami povedo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
ByZNmcjIcAAP112.jpg

rolleyes-1.gif

Danes Boštjan sicer žali tudi novega pravosodnega ministra. Razen če je besedilo "strašilo" uporabil v smislu "odganjalec nepridipravov".