dilema!

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Lol a to je ta [cenzura]
smile-1.gif
vse jasno...

I

Izbrisan uporabnik #488

Meni je baba ogabna, mogoče če bi ji glavo "zamenjal", kot pa vidim to strašilo, me mine. bruh

Nek moderator (bolj desni) je opomnil, da ne smemo limat fotke uporabnikov, no ta je bivši.

Jaz pa menim, da je to potrebno, sploh če gre tudi v RL za nevarno osebo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Nevoščljivci! Se je kdo od vas luzerjev že slikal z Evo Irgl (razen Bore Ðorđeviæa) ?

105993089460718320753827.jpg
Mora z rokami skrivat ko je cel trd zraven
evil.gif

bravo suzi
aplauz.gif
...ej , si kej tak ,,nenamerno,, oplazil po riti? ma čvrsto?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ma to te hoče samo na mesto zborovanja zvabit, da bi bil pri štetju en človk več....se mi zdi da jih že malo matra in je že minibus dovolj za vse ko še pridejo.
evil.gif

Je pa nevarno, da te penzijonisti zgrabijo in ne spustijo dok se ne spreobrneš v SDSsovca , boš prišu nazaj rmenzelen ko kuščar pa se boš še v pojstli na babi drl -free jajota!
hysterical-1.gif

pa sej tiste stare babe so kr fajn za družbo, sam ko jim kreteni ne pustijo se z drugimi zajebavat, na twitterju jih v sekundi vsi napadejo in čejo izobčit, če kera spregovori s kakim autsajderjom, jih majo pod komando da bi se musliči lahko učili od njih

I

Izbrisan uporabnik 3287

vsako dejanje ima posledice. take ali drugacne. tu gori je kar nekaj takih, ki provocirajo in zalijo. batine pa lahko cakajo za prvim vogalom. je treba razmisliti predno stisnes enter.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Se glede na kolk je majhen je kr glasen po forumih....

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Podaril mu je knjigo? ah, Janša to lahko, saj jih ogromno proda, vsaj glede na prihodke.
smile-1.gif

Drgač se pa mora Ivanu dobro zdet, da so takile premaknjeni osebki na svetu..čim več, bolje zanj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Še otroka je not stlačil v video. Smeh pa je podlaga = Predinova Zdravljica
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Podaril mu je knjigo? ah, Janša to lahko, saj jih ogromno proda, vsaj glede na prihodke.
smile-1.gif

Drgač se pa mora Ivanu dobro zdet, da so takile premaknjeni osebki na svetu..čim več, bolje zanj.

Ivan je trenutno najuspešnejši slo. pisatelj. Noben nima takšne naklade in prodaje. Če zanemarimo, da gre za obvezni ideološki nakup.

Po moje v zaporu tudi nekaj pripravlja, to je klasika, znano iz zgodovine...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Tisto znano iz zgodovine.... kako so bavarski kmeti imel visoke davke... nehal brati po 4 straneh.
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Da ne pozabimo, kako je diktator na nas spustil miličnike

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kot smo že omenili, imajo pri SDS univerzalne obleke za nove člane- oblečejo jih za fotke in sprejem pri"visokih"
hysterical-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Fajn, ko se najde trop ovac na kupu spet provociranje naprej. Potem pa jokanje po forumih
hysterical-1.gif