Digitalni fotoaparat

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
skoraj boljše kupiti rabljenega za isti denar. ali pa kakšen "star" model, ker so v trgovinah že novi modeli.

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
skoraj boljše kupiti rabljenega za isti denar. ali pa kakšen "star" model, ker so v trgovinah že novi modeli.

...torej do 100 evrov na spletni strani ceneje je po domače šrot.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
povem ti izkušnje s fotoaparati iz moje poroke. tam sem imel možnost primerjati med sabo fotke različnih fotoaparatov, od fotografovega profesionalnega DSLR, stričevega canona EOS, do naših žepnih kompaktov. daleč najslabše fotke je delala prijateljičina škatlica za 100€. na soncu, ko je bilo dovolj svetlobe, so bile fotke še koliko toliko vredu, v senci pa so bile fotke neostre, barve neizrazite in z veliko šuma. še slabše so se pocenski fotoaparati odrezali v zaprtih prostorih, da dinamičnih prizorov sploh ne omenjam.
skratka če že kupuješ nov fotoaparat, ne kupuj ravno najcenejše robe, saj boš, tudi kot laik, hitro razočaran nad kvaliteto fotk.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik hondas pravi:
http://www.bolha.com/oglas3661622/sony-digitalni-fotoaparat-sony-dscp73

Takega imamo doma je pa od brata in ga lahko tudi sam uporabljam.

V Galeriji si lahko pogledate slike od Vršiča, Golice

Morda bi celo kupil tegale, ker je res dober. Bil pa je pred leti 60 jurjev

Ko sem nazadnje uporabljal Sony fotoaparat je prvo naredilo okoli 7 bliskov čez par sekund pa je celo slikal... Popolnoma neuporabno.
Je danes že kaj bolje ?