"Ðabe" parkiranje v LJ

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Sem bil v tistem času študent in so se avtomobili na parkirišču začeli v razredu Clia, ena sošolka je pa vozila tudi Porscheja, recimo.
Krasno. No, okoli študentskih domov so imeli Cliota le redki, običajno od mamic pa atekov. Sicer so se že kar pojavljali normalni avti, običajno od mamic pa atekov.zaslužil, ampak jugoproizvodnja (zastava, tas in imv) je bila še zelo prisotna. Ne vem pa, kako naj ti dostavim podatke, mar bi šel takrat kaj na obisk v Rožno, pa bi videl.

Danes pa vidiš skoraj ne kaj dosti manj kot poršeje.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Citat:
Uporabnik chancey pravi:

Konec koncev če ne bo drugače vem, da bom moral nekaj plačati, zanimajo me samo možne alternative. Pa še kolikor je meni znano, so na Parmovi in v ulicah do Dunajske povsod postavljeni avtomati, kar pomeni, da ni zastonj. Razen če imam napačne informacije.

Možna poceni plačljiva alternativa je Gospodarsko razstavišče, če si študent --> mesečna po pogodbi 30 €.
http://www.lpt.si/parkirisca_osebna_vozila/parkirisca/parkirisca_osebna_vozila/gr

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:

Pišeš kapitalne neumnosti, ki nimajo nobene osnove v realnosti. Kdaj si bil nazadnje v študentskem naselju? Že dolgo ne, kajneda, če sploh kdaj?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
Jaz grem vsak dan mimo in je cisto res (karikirano seveda). Pa tudi zadnjic sem poslusal neko raziskavo glede financ, ko so vsi vedno manj zadovoljni, so bili studenti v skupini precej zadovoljnih
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Citat:

Pišeš kapitalne neumnosti, ki nimajo nobene osnove v realnosti. Kdaj si bil nazadnje v študentskem naselju? Že dolgo ne, kajneda, če sploh kdaj?
Vsako leto nekajkrat.
smirk-1.gif

In ja, bolje da ne grem enkrat s fotoaparatom malo naokoli, pa poslikam tisto "revščino" na parkiriščih.
grims-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
ksz
Študent naj študira, delavec naj dela... oboje pač ne gre! Med drugim tudi zaradi študentekov, ki delajo, so ljudje (kot npr. tvoja starša) na čakanju, brezposelni....

Če ne pa tko kot je nekdo predlagal, parkiraš tm v okolici kina šiška med bloki oz. pri stari cerkvi, se usedeš na bicikeLJ in si v 5minutah na šihtu! Tiste 3€ na leto pa ja ni nek strošek...

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Komot lahko poslikaš. Na podlagi parih izjem postavljaš diagnozo, ki pa je zaradi tega zgrešena.

In "vsako leto nekajkrat" je ZELOOOOOOOOOO daleč od tega, da bi se ti vsaj po malem sanjalo, s kakimi avtomobili se vozijo študentje.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Saj je čisto preprosto rešit problematiko večnih študentov. Če končaš v roku je študij zastonj, sicer vrneš vsaj 5k EUR na letnik. Drugače se pa tudi v Župančičevi kdaj pa kdaj najde kakšen parking med bloki.