Citat:
Uporabnik keber pravi:
Prekleta banda študentska, še 10 let nazaj je študent imel stoenko ali katro, če sploh. Zdaj me pa kar zjutraj čakajo, da se sprosti mesto, ko se odpeljem na šiht.
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
back: vprašanje je bilo čisto enostavno in tak odgovor se tudi pričakuje: se da kje v okolici stadiona in stolpnice Delo parkirati brezplačno, brez bojazni po kazni
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik chancey pravi:
back: vprašanje je bilo čisto enostavno in tak odgovor se tudi pričakuje: se da kje v okolici stadiona in stolpnice Delo parkirati brezplačno, brez bojazni po kazni
ne
Citat:
Uporabnik chancey pravi:... sem študent ...
Citat:
Uporabnik chancey pravi:...in če bi želel biti na delovnem mestu na točno določeno uro...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
kkarola, si prebral koliko časa porabi če bi se vozil z avtobusom? Niso vsi iz Ljubljane in okolice!
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Treba je za začetek preverit, če sploh gre za javno površino. Če temu ni tako, nimajo redarji tam kaj delat, kaj šele limat/zatikat neke listke na avtomobile. Potake o zemljiščih najdeš tukaj: http://e-prostor.gov.si/ Vsaj za LJ
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Treba je za začetek preverit, če sploh gre za javno površino. Če temu ni tako, nimajo redarji tam kaj delat, kaj šele limat/zatikat neke listke na avtomobile. Potake o zemljiščih najdeš tukaj: http://e-prostor.gov.si/ Vsaj za LJ
Lahko malo pomagaš, kako preveriti za določeno ulico?
Ali si parkirni prostor odkupil in si v zemljiški knjigi vpisan kot lastnik?Citat:
Uporabnik keber pravi:- aja živim točno tam, kjer bi rad parkiral - placa je zjutraj dovolj, ampak kot vidim narod raje čaka 10 minut v avtu na prosto mesto, kot pa da bi 3 minute hodil dodatno peš.
Študentska mesečna stane 17 evrov, navadna pa 37 €. Firma ti denar od prevoza povrne. Torej imaš denar.Citat:
Uporabnik chancey pravi:
še malo off : če imate vi denar in sedite na zlatih jajcih, še ne pomen, da tut ostali lahko živimo tako, jaz pa imam za sabo 2 starša, ki sta na čakanju in sem jaz edini finančni vir, pa še ta vir je cca 600e. In ja imam 1,2e za trolo, ampak to je vožnja v eno smer v enem dnevu, če pa je to 20 dni je pa to cca 50e, ki jih pa NIMAM
Ne. Zakaj?Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ali si parkirni prostor odkupil in si v zemljiški knjigi vpisan kot lastnik?
Vsekakor ne v študentskih domovih v Rožni, tega je bilo takrat še veliko. Golf 2 je bil že kar dobra zadeva.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Prekleta banda študentska, še 10 let nazaj je študent imel stoenko ali katro, če sploh. Zdaj me pa kar zjutraj čakajo, da se sprosti mesto, ko se odpeljem na šiht.
A si malo letnice pomešal, stric Bevk? 10 let nazaj je bilo leto 2002 in je bila katrca že zbirateljski primerek, stoenke pa izumrle.