Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ja ja, si en od tistih, ki nam pred stolpnico parkirajo na parkirišču, kjer je označeno z znakom, da je samo za stanovalce in grejo na trolo do centra. Jaz nam pa kje parkiram, v dnevno sobi, da ti ne boš mel dodatnih stroškov, marš.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Študentska mesečna stane 17 evrov, navadna pa 37 €. Firma ti denar od prevoza povrne. Torej imaš denar.Citat:
Uporabnik chancey pravi:
še malo off : če imate vi denar in sedite na zlatih jajcih, še ne pomen, da tut ostali lahko živimo tako, jaz pa imam za sabo 2 starša, ki sta na čakanju in sem jaz edini finančni vir, pa še ta vir je cca 600e. In ja imam 1,2e za trolo, ampak to je vožnja v eno smer v enem dnevu, če pa je to 20 dni je pa to cca 50e, ki jih pa NIMAM
In tam okoli podhoda pod Linhartovo je več kot dovolj prostora za brezplačno parkiranje, a boš moral priti okoli pol sedmih. To pa ti najbrž ne ustreza, saj si očitno veliki biznismen in nimač časa brezveze čakati, kajne? Poznamo take, delajo se hude reveže, a dejansko so samo škrti.
Aja, nimam ifona, poznam pa kup takih kot si ti, potem pa nimajo za burek.
Parkiraš na označenih parkirnih mestih, nekatera so tudi na pločnikih, a dobro označena. Ob pol sedmih jih je še vedno ogromno. Nikakor pa ne pred vhodi, vzporedno z drugimi, na travnikih in pločnikih. Kjer vidiš verigo ali rampo, potem tudi ni namenjeno prostemu parkiranju. Ne pričakuj pa, da boš dobil neka natančna navodila, se boš moral kar lepo sam znajti.Citat:
Uporabnik chancey pravi:
V Lj pridem pred pol 7h, sprašujem pa zato, ker okolice tam okoli ne poznam, ne vem kje lahko parkiram, brez da bi se bal za odvoz ali pa lisice.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vsekakor ne v študentskih domovih v Rožni, tega je bilo takrat še veliko. Golf 2 je bil že kar dobra zadeva.
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
ostali ki pravite da je študentska urbana 17€, wrong- on ni iz MOL se pravi 34€.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vsekakor ne v študentskih domovih v Rožni, tega je bilo takrat še veliko. Golf 2 je bil že kar dobra zadeva.
Potem pa je bila Rožna ena velika časovna kapsula, ker jaz takih avtomobilov nikjer drugje nisem več videl.
Citat:
Ljubljana je zapufana do amena
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
pomoje pa si ti takrat kake kapsule papal, ker 2000 je bilo leto, ko je wv izpodrinil zastavo iz 1. mesta registriranih vozil. in med 00 in 02 verjetno niso vsi izginili