Ne popredaljčkajte vse v en koš.
Nisem iz ljubljane, niti ne iz bližnje okolice in če bi želel biti na delovnem mestu na točno določeno uro, bi za to moral iti 2 uri prej od doma. Če so trole tu na vsake 3 minute, so pri nas avtobusi na uro pa še ti se ponavadi nekje na poti zagozdijo, da res rabim celo večnost. Zato sem primoran se voziti z avtom in vem, da je strošek, nočem pa imeti dodatnega stroška še z busom ali parkiriščem.
Keber: če imaš ti ob svoji plači za novega ifona ali pa galaksija potem to ne pomeni da imam tudi jaz, čisto normalno uporabljam staro nokio, pa tudi če bi imel denar, ga nebi porabljal za take neumnosti, če pa tebi toliko pomeni da maš šmensi fensi ifona pa sam go for it
še malo off : če imate vi denar in sedite na zlatih jajcih, še ne pomen, da tut ostali lahko živimo tako, jaz pa imam za sabo 2 starša, ki sta na čakanju in sem jaz edini finančni vir, pa še ta vir je cca 600e. In ja imam 1,2e za trolo, ampak to je vožnja v eno smer v enem dnevu, če pa je to 20 dni je pa to cca 50e, ki jih pa NIMAM
back: vprašanje je bilo čisto enostavno in tak odgovor se tudi pričakuje: se da kje v okolici stadiona in stolpnice Delo parkirati brezplačno, brez bojazni po kazni