Če govorimo ot ej situaciji, potem bluziš.Tole ne drži.
Če imaš na semaforji zeleno z puščico kamorkoli, nimaš absolutne prednosti nikjer. To kaže, da sedaj lahko prevoziš križišče v smeri puščice.
Tudi nimaš absolutne prednosti pri navadni zeleni.
p.s. znak z zeleno puščico desno => nevarnost.
Če govorimo ot ej situaciji, potem bluziš.
Poglej priponko 47024
Še dandanes kdo v krožišče zapelje v levo smer ...
V mislih sem imel svetlečo puščico za desno na semaforju (luč). Ki je dodana spodaj desno običajnemu semaforju. Znak dodan na semaforju pa je novost in nimaš prednosti le možnost peljati desno, če nikogar pri temu ne oviraš. Kaj res tako nerazumljivo pišem?Tole ne drži.
Če imaš na semaforji zeleno z puščico kamorkoli, nimaš absolutne prednosti nikjer. To kaže, da sedaj lahko prevoziš križišče v smeri puščice.
Tudi nimaš absolutne prednosti pri navadni zeleni.
p.s. znak z zeleno puščico desno => nevarnost.
Baje je tako bilo prvi dan, ko so na Švedskem zamenjali vozni pas iz leve na desno.In tu se zamislimo, koliko bolj so bili umsko sposobni pred stoletji, da jih je Napoleon iz danes na jutri navadil, da se po cesti vozijo po desni in ne več po levi strani. Ali naši predniki, ki so ob prehodu regije včasih morali menjati po kateri strani naj vodijo voz.
To on zal veckrat totalno ne razume niti osnov tistega kar pise a kljub temu pisari romane.Demz sploh ne ve za kaj se gre.
V tisti knjižici iz katere smo se učili je za znak bil. In si moral znat.Jaz sem delal v Jugi izpit in me tega niso učili. Očitno sredi 80-ih tega pravila ni bilo več.
Ja bluziš.Če govorimo ot ej situaciji, potem bluziš.
Poglej priponko 47024
Predstavljaj si sedaj voznike pred teboj.... Kaj res tako nerazumljivo pišem?
Tam preživijo tudi križišče, kjer NI povsod v križišču znaka - STOP 4-ways...Zanimivo je, da v ZDA preživijo s tem pravilom, ....
Zelena puščica pomeni, da imajo vsi ostali, ki bi ti lahko prišli na pot, rdeč semafor.Ja bluziš.
Nimaš absolutne prednosti in pika.
Maš prav, pot ti lahko prekriža mušica ali brencelj.Ja bluziš.
Nimaš absolutne prednosti in pika.