Mislila sem na podporo. katerikoli SE sem še kupila, so bili res bolj tako tako z updati, je pa telefon od začetka delal kot se za gre. Če pa ni, si pa sigurno imel update, kjer so bili bugi odpravljeni. S HTCjem imam pa take izkušnje, da če dela prav, če ne pa pač ne, updajti pa pridejo ven v smislu novega telefona, pa ga kupi. Telefonov toliko kot solate, vmes pa polizdelki. Niso slabi, moj je recimo kupil Desire HD in mu dela odlično, bi pa za vsakega HTCja, preden bi ga kupila počakala toliko časa, da se oglasijo uporabniki, da povejo, a je z njim kaj narobe ali ne.
Je pa tako, kar se nakupov telefonov tiče. Zadnjih 8 let sem kupovala telefone, ki so bili na papirju najboljši (z izjemo zadnjega) in so prišli s primerno ceno. Mi je bilo tudi vseeno glede malih bugov in glitchev, ker sem imela veselje s tem. Pa razno razni ROMi pa sprobati vse programe, pa stweakati do nerazpoznavnosti ipd. Danes pa nekako nimam več ne volje ne veselja s tem. Če bi kupila polizdelek, bi se seveda potrudila, da bi ga naredila uporabnega, ampak ne z veseljem, ampak iz potrebe, bilo bi mi pa odveč. telefon ma da iz škatle dela kot je treba, sinhroniziraš, naložiš tiste najbolj nujne programe in gremo. pri tem ne sme lagati (preveč) in baterija mora cel dan zdržat. Zato mi je Arc všeč (še bolj pa Neo, ker je manjši, konec koncev, ko rabim velik ekran, netbooka ven potegnem), glede na napisano počne prav to.