deodorant

mistique

Guru
16. jun 2009
14.009
1.815
113
Emona / Carnium
Koruzni storž si namontiraš pod pajsko. Še jaæi boš izpadu
hysterical-1.gif
Pa a se pr teb pajsko sploh zavoha? Sej skos pasulj natepavate!

ON:
433365.jpg

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Jaz uporabljam neke kristale... naravni kamen kao. Link tukaj http://www.celzijaljubljana.si/deo_aktiv_kristal.html ampak ne uporabljam te znamke, ne vem kako se reče. Kupujem v Tuš drogerija in imajo modro emabalažo. Na voljo je v "stiku" ampak ne pušča madežev, moraš ga zmočiti z vodo pred uporabo ali še bolje, vsaj zame, v steklenički kjer je noter nekaj kristalov, napolniš z vodo in nato "špricaš". Deluje super, vonja ni, potiš se pa še vedno malo (kar je tudi zdravo).

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
jaz prakticiram te deodorante že skoraj 10 let in jih ne zamenjam za nobenega drugega

na začetku sem uporabljal tisti kristal na čisto na desni, odkar pa je zunaj šprej varianta (ca. 7 let), pa še samo to (prvi na levi). Cena ca. 4€, ob dnevni uporabi 2 oseb pa ga imaš "neskončno" dolgo (min. 2 meseca)
zmaga.gif
....imaš pa sedaj na voljo 3 različne vonje, ampak jaz uporabljam samo tistega čisto levega, kateri je brez vonja in seveda alkohola.

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.214
113
Jaz nisem napisal, da se ne potim. Potenje ostaja (mislim, da v malo manjšem "količinskem obsegu") ampak tega je že dolgo kar sem zamenjal... bistvo je, da je brez vonja in kakršnih koli stranskih učinkov. Brez vonja je deodorant in pot. Zdaj nimam vira ampak večkrat sem že bral, da ni dobro zavirati potenja. Nekateri to delajo z injekcijami, ki imajo spojino, ki zavira potenje. Ampak je to naraven proces in je dobro, da ostane.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Garnier mineral
6282079.jpg

Samo jih redkokje dobiš, kot da so razprodani
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Oldspajs, ne vem ker.

Seveda je kretenizem zavirati potenje, razen če nočeš komplikacij na koži in žlezah. A bi še sranje zavirali, ker smrdi, da se počasi nabira in te pri petdesetih enostavno raznese.

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
no jaz sem imel tudi veliko "problemov" s temi deodoranti

zdaj, cca. pol leta uporabljam Garnier Mineral INVISIBLE! ter še enga od rexone k pa ne najdem slike...

zadovoljen.

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
jaz prakticiram te deodorante že skoraj 10 let in jih ne zamenjam za nobenega drugega

na začetku sem uporabljal tisti kristal na čisto na desni, odkar pa je zunaj šprej varianta (ca. 7 let), pa še samo to (prvi na levi). Cena ca. 4€, ob dnevni uporabi 2 oseb pa ga imaš "neskončno" dolgo (min. 2 meseca)
zmaga.gif
....imaš pa sedaj na voljo 3 različne vonje, ampak jaz uporabljam samo tistega čisto levega, kateri je brez vonja in seveda alkohola.

in kje to nabavljaš?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.373
1.240
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Koruzni storž si namontiraš pod pajsko. Še jaæi boš izpadu
hysterical-1.gif
Pa a se pr teb pajsko sploh zavoha? Sej skos pasulj natepavate!

ON:
433365.jpg

KJaz pa modrega (antiperspirant + brez vonja) ...
Je pa ta hudič pri nas 23 ali 24€, v duty freeju v minhnu pa 15 ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
že od začetka uporabljam odlspice v sticku.
sam je ženska začela jamrat, da se na belih majicah pozna moder flek. Če reeeees oreng pogledaš se mal vidi:)
potim se še vedno, smridm pa baje da ne:))

zdej bom pa probal un sprej, ko ga je DMX predlagal.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Legendarna tema! Odpre se na pol leta in se išče deodorant po katerem ne švicaš
aplauz.gif

Dajmo začet rajši iskat deodorante po katerih ni madežev in po katerih ne smrdiš, ker takšnih, ki bi ustavili potenje pač ni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem napisal, mogoče ne.

če maš roza srajčko pa švicaš, a ne smrdiš..MAŠ TAK TEMNO ROZA FLEK::: fujjjj

torej nočem svičat oz minimalno oz nej nase veže.

oldspici so alkohol. mel sem ene sticke, sam so bili madeži, mokre srajce pa ne.

to maj beloved frend
srajco rabim ko prodajam posel. časi v gradbeništvu so v riti in mercedes in srajčka data zaupanje v ekipo