Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
pa se dejansko res nč ne potite po tistemu kristalu?
se potim, ampak je brez vonja
To verjetno misliš samo ti
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
pa se dejansko res nč ne potite po tistemu kristalu?
se potim, ampak je brez vonja
Citat:
Uporabnik softi pravi:
oldspici so alkohol.
Še malo piva in si ko odojek z žara.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
jaz prakticiram te deodorante že skoraj 10 let in jih ne zamenjam za nobenega drugega
na začetku sem uporabljal tisti kristal na čisto na desni, odkar pa je zunaj šprej varianta (ca. 7 let), pa še samo to (prvi na levi). Cena ca. 4€, ob dnevni uporabi 2 oseb pa ga imaš "neskončno" dolgo (min. 2 meseca)....imaš pa sedaj na voljo 3 različne vonje, ampak jaz uporabljam samo tistega čisto levega, kateri je brez vonja in seveda alkohola.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Temperature so se mal dvigenle s tem se je pojačalo švicanje in sprej je odpovedal((
Začela so smrdet oblačila
Trenutno sem nazaj na oldspice. Škoda, ker ne znajo nardit prozoren stick, so samo modri
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nive 24h white and black ne dela, se potim
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
imam najbolše izkušnje z garnier mineral.Po 40 urah je še vedno dokaj nevtralen vonja spreja in nič smradu od švica.
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ti imaš po 40 urah ista oblačila gor? Mislil sem, da se prvi dan zjutraj našpricam, mine celi dan , pod pazduho nam itak hitro vroče postane, že samo na soncu, ne rabiš nekaj ful migat.Zvečer gre majca itak v pranje in ne vem če smrdi pri pazduhah, ker je nisem vohal.Spim brez majce in drugi dan popoldan še vedno pazduhe ne smrdijo gor pa imam itak svežo majco.
: