deodorant

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik tincelj pravi:
pa se dejansko res nč ne potite po tistemu kristalu?

se potim, ampak je brez vonja
wink-1.gif

To verjetno misliš samo ti
cool-1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Jaz Greeen people naročam na Feelunique.com (ko moja draga kontejner robe zase naroči pač še jaz svoje dodam), stric Google pa pravi, da lahko dobiš tudi tukaj . Je še vedno online je pa pri nas
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
jaz prakticiram te deodorante že skoraj 10 let in jih ne zamenjam za nobenega drugega

na začetku sem uporabljal tisti kristal na čisto na desni, odkar pa je zunaj šprej varianta (ca. 7 let), pa še samo to (prvi na levi). Cena ca. 4€, ob dnevni uporabi 2 oseb pa ga imaš "neskončno" dolgo (min. 2 meseca)
zmaga.gif
....imaš pa sedaj na voljo 3 različne vonje, ampak jaz uporabljam samo tistega čisto levega, kateri je brez vonja in seveda alkohola.

Sprej na levi oz. z vonjem "ocean breeze" sva zdej z mojo testirala cca 2tedna.
Kaj naj rečem, topšit
zmaga.gif

Delala sva vse normalno kot ponavadi. Služba, športanje, gužvanje na troli... Pa niti pikice smradu
cheer.gif

Ja priznam sem tudi dejansko si večkrat povohal podpajsko
redface-1.gif
ravno zato, da ne bom pisal na pamet. Vbistvu je čisto brez vonja. Na mikicah se še nič ne pozna. Tudi prešvicane mikice ne smrdijo.
Na začetku je mal moteče, ker je brez vonja:) Prej bil navajen na oldspice, kjer si občasno zavohal vonj po "kilimanjaru":)
Sprej varjanta ima eno slabost, ker se ne moreš na špricat ko si že oblečen. Tko da mogoče probam še rolon varjanto.
Našel sem ga v Tuš drogeriji med ženskimi deodoranti.

Pa gor piše, da je tudi za noge. Nisem še probal, sem pa že našel žrtvo.

@DMX
nahrung002.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Temperature so se mal dvigenle s tem se je pojačalo švicanje in sprej je odpovedal
frown-1.gif
((
Začela so smrdet oblačila:(

Trenutno sem nazaj na oldspice. Škoda, ker ne znajo nardit prozoren stick, so samo modri:(

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Temperature so se mal dvigenle s tem se je pojačalo švicanje in sprej je odpovedal
frown-1.gif
((
Začela so smrdet oblačila:(

Trenutno sem nazaj na oldspice. Škoda, ker ne znajo nardit prozoren stick, so samo modri:(

zato pa jaz še preko tega kristala uporabljam še Rexono (kr on boljše polovice) in ne smrdi, pa da se postaviš na glavo
wink-1.gif

rexonacrystal.jpg

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nive 24h white and black ne dela, se potim

Lej..potil se boš skozi. Tako da...najdi takega, ki deluje vsaj 24 ur obremenitve..te ta prave (švicarkse..a ne CH opcije
wink-1.gif
).

Jaz uorabljam samo roll on-e, ker sticki, niso vredni pol ku... (nisem pa pobrit...tako da).

Več ali manj pa...se namažem z roll onom (Niea For Men čisto kul služi) ter se nato še špricnem s kakim antiperspirantom (od Rexone za moške je zakon..hladno modre barve) v spreju oz. kako drugo dišavnico v spreju (a la Axe, Denim in podobne cvetke) - zato tudi raje vidim da ima roll on čim manj vonja.

Meni je bistvo, da ko se zjutraj stuširam..da zadeva zdrži do večera ob pogoju, da cel dan fizično delam. Če to zdrži, potem bo tudi dan v službi, ko sedim na riti. Na noben način pa nočem sam sebe vohat ta isti dan zvečer (to mi je pogoj).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sam a ni ful nezdravo, da zapirate pore s temi deodoranti? švic mora it ven. Jebat ga. Če je pa flek na srajci, se pa vsaj vidi, da delaš in da ne visiš cel dan v klimatizirani pisarni....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113
Fa black sun.......pa rexona tud ni slaba

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
S kakim stickom definitvno lepo zabašeš pore, tudi po malem z roll on, ker je tekočina, s sprejem pa pomojem najmajn.Pa seveda je važna količina, kolko ga naneseš.Še vedno imam najbolše izkušnje z garnier mineral.Po 40 urah je še vedno dokaj nevtralen vonja spreja in nič smradu od švica.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
saj jaz ne želim da zapira pore (To delajo načeloma antioperspiranti)..jaz golj ne želim smradu.

švic logiš da mora it ven
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
imam najbolše izkušnje z garnier mineral.Po 40 urah je še vedno dokaj nevtralen vonja spreja in nič smradu od švica.

a tudi prešvicana oblačila ne smrdijo?
neki mal delaš, valda se pojavi flek na majci, a potem ta flek začne smrdet al ne?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ti imaš po 40 urah ista oblačila gor? Mislil sem, da se prvi dan zjutraj našpricam, mine celi dan , pod pazduho nam itak hitro vroče postane, že samo na soncu, ne rabiš nekaj ful migat.Zvečer gre majca itak v pranje in ne vem če smrdi pri pazduhah, ker je nisem vohal.Spim brez majce in drugi dan popoldan še vedno pazduhe ne smrdijo gor pa imam itak svežo majco.

Če to ni učinek deota pol pa jaz tut ne vem kaj je
smile-1.gif
Sicer pa sprobaj, za 3 eur nimaš kaj zajebat.Maš zgoraj sliko, je pa še hujša izvedba, ki zdrži kao 72 ur.En ali drug bo ok.

btw Flekov pa nisem opazil,pa sem prepričan da bi jih.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v mislih sem imel tvoj drugi stavek. Da pod pazduho res hitro zašvicamo in potem ta flek na majci, ki se suši začne smrdet. Pa so mikice oprane in jst stuširan. Isto se je zgodilo punci. Odkar so se malo povišale temp, so se začele pojavljat težave.
Zato sem prešaltal nazaj na oldspice, kjer teh težav nimam.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Drugi stavek se navezuje na pazduho, neobrito. Pač probaj no, kaj ti naj drugega rečem
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.361
5.651
113
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ti imaš po 40 urah ista oblačila gor? Mislil sem, da se prvi dan zjutraj našpricam, mine celi dan , pod pazduho nam itak hitro vroče postane, že samo na soncu, ne rabiš nekaj ful migat.Zvečer gre majca itak v pranje in ne vem če smrdi pri pazduhah, ker je nisem vohal.Spim brez majce in drugi dan popoldan še vedno pazduhe ne smrdijo gor pa imam itak svežo majco.

:

Poleg tega da pereš majce....oper kdaj še sebe
evil.gif