Ne vem. Javim, če/ko dobim to info.Kje je pa napis če slučajno veš?
Urban (na sliki desni) je bil kriv, da sem začel hodit v Osor. Leta 2009 prvič, pa vse do zdaj. Vsako leto. Večkrat. Del najinega poznanstva sva bla kot rit in srajca... Najini firmi sta bili 200m zračne črte narazen... Kava v Kimiju vsak dan.... Kuhanja, taka in drugačna.... ribe.... ni da ni.... Ko se je začel ukvarjat s curlingom, pa se na morju nisva več srečala. Med majskimi počitnicami je skrbel za led v Zalogu, jaz pa na Lošinju ganjal ribe.... Letos pa smo v Osorju v pizzeriji srečali familijo njegove sestre... kasneje še enkrat v kampu Bijar...Jaz ne vem, kdo je bil, nisem ga poznala, vidim pa, da je njegov odhod marsikoga od vas presenetil in prizadel. Sožalje izrekam torej predvsem vam, ki ste ga poznali in ga boste pogrešali.
30.10.2010Tale slika mora bit stara, kajne? Iz leta 2009? Ali?
p.s. znancu so v začetku leta prav tako operirali koleno in zgodilo se je enako. V nekaj dneh je umrl ... star je bil pod 60 (in več kot 50, se pravi nekje Urbanovih let, če se ne motim)
Pa se je Urbanu to zgodilo neposredno po operaciji ali je bila menjava kolena ze za njim?
Jaz se ga spominjam takšnega, zato se mi je zdela slika "stara":30.10.2010
Tole je bila tudi njegova pogrebna fotka.Jaz se ga spominjam takšnega, zato se mi je zdela slika "stara":
Poglej priponko 106853
V glavnem, počivaj v miru.
a ima vsaj morda kje tablico z imenom in priimkom, kot je to pri raztrosu na morju?No, danes dopoldan smo se poslovili od Urbana. Lepe govore so pripravili, v enem je bilo omenjeno celo njegovo priljubljeno branje knjig in obiskovanje dobro založenih knjižnic hehe. Če bo kdo od Alterašev iskal njegov grob, naj se ne trudi preveč - v igri je bil raztros pepela in sicer tam kjer je na spodnjem zemljevidu rdeča črtica.
Btw - Hanzi je predlagal, da se ob priliki (t.j. ob kakšni bolj primerni uri kot je 11 dopoldan v ponedeljek) dobimo ter še mi na hitro preberemo kakšno knjigico njemu v spomin. Jaz sem za.
Poglej priponko 106811
Moje sestrična je bila 51, ko si je zlomila kolk..Operacija je bila že za njim...
Matey je nekaj postov nazaj napisal in tudi dal fotko, da je tam prostor za raztros pepela in da je tam svoj mir našel tudi Urban.Ne....sicer so plošče tam.....ampak po spominu ne za random folk.....ne vem zakaj mam v spominu da je za padle v vojni za Slovenijo.....
Je blo pa tok sveč....pa pač situacija....da mi ni blo do branja (knjig) ane
Raj to v kaki Dentexovi biblioteki počnem....
Meni so po operaciji dali Aspirin direct, ki ga moram jemati vsak dan, da ne nastanejo strdki.Operacije in strdki. To se dogaja veliko preveč, da se ne bi vprašali, kaj zdravstvo naredi, da do tega ne bi prihajalo.
Matey je nekaj postov nazaj napisal in tudi dal fotko, da je tam prostor za raztros pepela in da je tam svoj mir našel tudi Urban.
Meni so po operaciji dali Aspirin direct, ki ga moram jemati vsak dan, da ne nastanejo strdki.