Dentex, naj ti bo lepo

dask

Majstr
21. sep 2023
993
1.138
93
Groza... ne vem, a sem v teh letih, ali pa je res zadnje čase čist preveč teh prezgodnjih smrti... prijatelj umrl devetega maja pri še ne 50. Nobenega opozorila prej.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.736
6.048
113
Če si kdaj delal v kaki zavarovalnici odjave itd....oziroma karkoli z (statističnimi) podatki od ljudi...vidiš da ima vsaka dekada Gaussa....žal....

Tukaj pri Dentexu mene samo zanima.....ali se gremo menit naprej v temo o slovenskem "zdravstvu" al je pač to statistično tako in se lahko samo še sprijaznimo.... :(

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.606
4.911
113
Ma precej teh ljudi (za dentexa ne vem) ne izkoristi sploh zdravstva, pa tudi če ga, ne jemlje predpisanih zdravil. Sem pred časom pokopal kolega iz istega razloga (tromboza), je imel zdravila proti strjevanju krvi, samo jih ni jemal ker so imeli določene stranske učinke. Če se zavedaš posledic pa živiš "i do it my way" je to tudi "right way".

Vsekakor RIP, vsem ki ste ga poznali pa moje sozalje.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.679
817
113
tu in tam
Groza... ne vem, a sem v teh letih, ali pa je res zadnje čase čist preveč teh prezgodnjih smrti... prijatelj umrl devetega maja pri še ne 50. Nobenega opozorila prej.
Jah, se bo treba sprijazniti, da so začeli sekat v naši gmajni..
Drgač se ga pa spomnim, sem bil pred leti enkrat na pijači v Trzinu z njim, pa z Carjem, softijem, mtl pa še kdo..RIP.