Citat:
Uporabnik capl pravi:
Aja , takrat ko smo največ hiš pozidali in ko so socijalo vlekli samo največji pijanci, ker so celo težki invalidi imeli delo in ko smo kmalu po 50tem hodili v penzijo
kak bi jst spet okusil malo tistega dreka, vsaj malo![]()
zato ker je nov, totalitarni režim, prevzel praktično ves svet, večino sveta je pod dikraturo okupatorjev, ki vladajo in parazitirajo s ppomočjo finančnega sistema, ki v resnici sploh ne deluje. Rušijo in postavljajo vlade ter spreminjajo družbeni red in siromašijo 99% svetovne populacijeCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Aja , takrat ko smo največ hiš pozidali in ko so socijalo vlekli samo največji pijanci, ker so celo težki invalidi imeli delo in ko smo kmalu po 50tem hodili v penzijo
kak bi jst spet okusil malo tistega dreka, vsaj malo![]()
Zato pa smo tam kjer smo![]()
dsf , tole sn te fprašuCitat:
Uporabnik capl pravi:
Si bil ti tudi lastnik takele, tak ko jajo?
![]()
Citat:
Uporabnik capl pravi:
te nima kej bit, sram je lahko mene, ker nisem bil nikoli ponosni lastnik take knjižice![]()
Evo ravno to sem se tudi sam vprašal... Kar se pa partije tiče...tam me ne bi hoteli tudi če bi hotel tja, sem bil moteč , kot sem še vedno...Domobranc po duši !Citat:
Uporabnik altermost pravi:
A te tud že takrat nihče ni maral?![]()
Ne.Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
A te tud že takrat nihče ni maral?![]()
Kaj je torej pomembno- ali z računalniško grafiko pokazati na skorumpiranost Slo praosodja ali fanatično verjeti, da je fotka pristnaCitat:
Uporabnik Gargy pravi:
Slika Zidarja je dober PS, bi skoraj nasedel...
![]()
Se obnašam ekološko in vas poskušam spraviti na pot resnice in poštenja z laptopom 10+ let. Kaj češ, kradete tako intenzivno, da ne morem prihraniti dovolj za kaj novejšegaCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ka je telek, te prsti ne ubogajo več? vroče je, pa še sobota..zastopim.![]()