Citat:
Uporabnik capl pravi:
Aja , takrat ko smo največ hiš pozidali in ko so socijalo vlekli samo največji pijanci, ker so celo težki invalidi imeli delo in ko smo kmalu po 50tem hodili v penzijo
kak bi jst spet okusil malo tistega dreka, vsaj malo
zato ker je nov, totalitarni režim, prevzel praktično ves svet, večino sveta je pod dikraturo okupatorjev, ki vladajo in parazitirajo s ppomočjo finančnega sistema, ki v resnici sploh ne deluje. Rušijo in postavljajo vlade ter spreminjajo družbeni red in siromašijo 99% svetovne populacijeCitat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Aja , takrat ko smo največ hiš pozidali in ko so socijalo vlekli samo največji pijanci, ker so celo težki invalidi imeli delo in ko smo kmalu po 50tem hodili v penzijo
kak bi jst spet okusil malo tistega dreka, vsaj malo
Zato pa smo tam kjer smo
dsf , tole sn te fprašuCitat:
Uporabnik capl pravi:
Si bil ti tudi lastnik takele, tak ko jajo?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
te nima kej bit, sram je lahko mene, ker nisem bil nikoli ponosni lastnik take knjižice
Evo ravno to sem se tudi sam vprašal... Kar se pa partije tiče...tam me ne bi hoteli tudi če bi hotel tja, sem bil moteč , kot sem še vedno...Domobranc po duši !Citat:
Uporabnik altermost pravi:
A te tud že takrat nihče ni maral?
Ne.Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
A te tud že takrat nihče ni maral?
Kaj je torej pomembno- ali z računalniško grafiko pokazati na skorumpiranost Slo praosodja ali fanatično verjeti, da je fotka pristnaCitat:
Uporabnik Gargy pravi:
Slika Zidarja je dober PS, bi skoraj nasedel...
Se obnašam ekološko in vas poskušam spraviti na pot resnice in poštenja z laptopom 10+ let. Kaj češ, kradete tako intenzivno, da ne morem prihraniti dovolj za kaj novejšegaCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ka je telek, te prsti ne ubogajo več? vroče je, pa še sobota..zastopim.