Delovni dan Ivana Janeza Janše

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.710
3.951
113
Ljubljana
hmpg.net
Vzajemna ga toži, ker naj bi za sodelovanje z določenimi podjetji dobil provizijo. Si opazil stavčno zvezo, "naj bi"? Ti namreč trdiš, da ima nepremičnine na Hrvaškem. Ne naj bi imel, ampak ima. Razlika je v Slovenščini precejšnja. Predvsem pa je "dejstvo", nekaj zelo določenega. V tem primeru dejtva vidiš ti, ne policija ne DURS se do njih še ni dokopal. Zato sem ti svetoval, da jim jih pokaži, da ne bodo trošili časa in denarja brez veze, ko je tebi že vse znano in jasno.

Nisi mi pa odgovoril na vprašanje, ki sem ga zastavil tebi osebno. Si dovolj sposoben, da si že dobil kako ponudbo za službo iz tujine?

PS. Seveda s tem ne trdim da MJ ni prasec (seveda je, saj je bil v koritu, vendar bit prasec in biti kriv sta dve stari), samo opozarjam na sveto preproščino, ki se pojavlja povsod po Sloveniji, kako je nekdo že kar kriv, ker se je tako nekomu zapisalo. Seveda pri naših so se zmotili, ampak njihovi pa, ne samo da so seveda krivi, prasci še policijo, tožilstvo in DURS nadzorujejo:)

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Desjtvo je, da je lopov in prasec! Dejstvo je tudi, da je nepremičnine zaščitil(tako kot tudi trije člani uprave)z razlogom! Dejstvo je tudi, da ti(in tudi jaz) v parih življenjih ne boš imel toliko nepremičnin in denarja!
Seveda ni kriv, dokler se mu ne dokaže, ampak, roko na srce, saj vsi vemo, kako to pri nas gre....
Kar pa se tujine tiče, v tujini sem delal, ko si se ti še mamici za krilo držal!!!
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no jaz bi pri izražanju malo bolj pazil. Kolikor vem še ni bil pravnomočno obsojen....Če pa veš več naj ti samo povem da si to dolžan sporočiti ustreznim organom
zmaga.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zeh... če nam paše bodo govorice čisto zlato za linč, če nam ne paše pa podlaga za tožbo zoper kršenje dobrega imena... V obeh primerih pa vemo, da so ljudi dobili z roko v marmeladi, vendar zardi takih in drugačnih interesov nikoli ne bodo odgovarjali...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Največ poslancev, ki so na dopustu, prihaja iz vrst SDS. To so Franc Breznik, Branko Grims, Eva Irgl, Ivan Pišek, Marko Pogačnik, Sonja Ramšak, Jože Tanko in Romana Tomc

I

Izbrisan uporabnik #488

To so pravi vzorniki ljudstva

Prvo izglasujejo zakon, da se skine 2. januar, nato hinavsko 2. gredo na dopust.

Najveš seveda janševikov.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
*** Ignoriran uporabnik ***

Si že pozabil?
bonk.gif

Ste pomislili, da država privarčuje, če so posranci na dopustu? Odpadejo malica, prevoz ipd....
smirk-1.gif
In kaj delajo tisti, ki so prisotni? Ali so sploh prisotni v DZ? Kako dolgo so tam, da jim ni treba pisat dopusta?

Posranec ne prispeva k bdp, da pride v Lj na uro pogledat, na kofe in nazaj....dejansko večina nikoli v celem mandatu ne bo nič prispevala k BDP.

Kot, da bi kuram v štali zamenjali hrano, potem pa spremljali posledice te spremembe na kravah.
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.670
3.180
113
v lokalni ostariji
malecky a firme pa nebi prišparale če bi en dan več bili delavci domoa, se odpočili in prišli motivirani na delo 3.1?

je terba svojo strujo ščititi a ne...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
malecky a firme pa nebi prišparale če bi en dan več bili delavci domoa, se odpočili in prišli motivirani na delo 3.1?

hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:

Ne.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Tako pišeš, kot da se ga vsi zaposleni ravno za novo leto tako udesijo, da rabijo dva dni, da pridejo k sebi. Kakšni so že taki, ampak velika večina ne. Zato se mi zdi trapasto zagovarjat dodaten prosti dan samo zato, ker se pač kak procent ali dva delavcev tako nalije, da mu en dan okrevanja ni dovolj.

Jaz sem se ga naprimer precej orenk nakrevsal, ampak mi danes ni bilo noben problem iti v službo. Čisto isto kot kakšen vikend, ko se ga uliješ v soboto.

Če pa že izbiram, bi pa vseeno raje videl dela prosti dan 2. januarja kot pa 2. maja, če se že gremo neke pozitivne učinke na BDP in podobne floskule, bi se to gotovo bolj poznalo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.670
3.180
113
v lokalni ostariji
jaz sem na žalost/srečo moral kar dosti 2. januarjev predelat... tako da meni u bistvu nič kaj doti ne pomaga
smile-1.gif

je pa dejstvo, da je letošnji silvester minil bolj zadržano kot lanski... pač pozna se, tudi v glavi dostih je zavedanje, da pač druzga ne bo več frej...

kolikor bodo "prišparali" ponekod bodo na velikem delu pač izgubili... od gostinstva... trgovine... pa tudi splošna motivacija je slabša...

če že potem odprava velikonočnega ponedeljka bi znala imeti večji vpliv
smile-1.gif
)