Delovni dan Ivana Janeza Janše

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Torej boš pa še ti svojega naročnika obvestil o tvojih praznikih in opravil naloge predčasno. Simple as that.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Dane je bil promet v Ljubljani kakih 30% prometa na normalen delovni dan. Gotovo so si nasprotniki vladnih ukrepov podaljšali praznike
smile-1.gif
Imam pa tudi koledar ene od ljubljanskih firm, kjer je 2. še vedno označen kot praznik.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Kar se mene tice, se lahko ukinejo tudi tisti. Jaz nisem na noben praznik vezan. Menim pa da je dobro, da jih uskladimo z zahodno evropo.

Produktivnost je bila nizka. Itak. Saj vecino casa presedimo za messengerjem ali alterjem.

Se vseeno pa se pozna na proracunu drzave, firme in osebnem.

Saj ok. Najlazje je reci: jaz bi bil doma. Mnogi na zalost tudi so, ker nimajo sluzbe. Marsikdo od teh bi jo celo vzel, ce bi jo dobil. In tudi jaz bi bil doma. Ne samo drugega. Vsak mesec vsaj dva tedna. To odkrito priznam. Seveda bi si pa zelel, da mi zato na racun ne nakazejo manj denarja. Ze tako imam prenizko placo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Dane je bil promet v Ljubljani kakih 30% prometa na normalen delovni dan. Gotovo so si nasprotniki vladnih ukrepov podaljšali praznike
smile-1.gif
Imam pa tudi koledar ene od ljubljanskih firm, kjer je 2. še vedno označen kot praznik.
To verjetno zato, ker so jih dali tiskati, preden so se ablast spomnili 2. skenslat.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.145
1.250
113
42
Veliko poslancev je bilo danes na pogrebu gospoda Bogataja. Med drugim tudi JJ in Pahor.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
*** Ignoriran uporabnik ***

Si že pozabil?
bonk.gif

Ste pomislili, da država privarčuje, če so posranci na dopustu? Odpadejo malica, prevoz ipd....
smirk-1.gif
In kaj delajo tisti, ki so prisotni? Ali so sploh prisotni v DZ? Kako dolgo so tam, da jim ni treba pisat dopusta?

Posranec ne prispeva k bdp, da pride v Lj na uro pogledat, na kofe in nazaj....dejansko večina nikoli v celem mandatu ne bo nič prispevala k BDP.

Kot, da bi kuram v štali zamenjali hrano, potem pa spremljali posledice te spremembe na kravah.
bonk.gif

Si pomislil, da 20 fali in ne morejo sprejeti pomembnega zakona ali pa kakšen odbor ni sklepčen...

Niso to "navadni" delafci, tote mi plačujemo, da 4 leta garajo in so tudi temu primerno plačani.