Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Ne bova prišla skupaj - pa čeprav se z večino kar si spisal strinjam - ampak pod črto še vedno zagovarjaš fušarja ozr. opravičuješ ta način delovanja s tem, da je nekdo zgrešil še večjo barabijo.
Oba taka (no - vse take) je treba sankcionirati - ne pa da se eni in drugi zgovarjajo, da "oni drugi pa lahko".
Pa da ne boš mislil, da tudi jaz nisem bil prisiljen vzeti "kolega", ker se pač resnim poslovnim subjektom ne splača priti položiti 7 kvadratov ploščic - sam se mi vseeno zafržmaga, ko sam podpiram fušarijo.
Vprašanje je pa zakaj se jim ne splača delati malih del po gospodinjstvih!?!? V tujini (A in DE) pa to laufa brez kakšnih večjh težav.
Prvo kar je, cenim tvoj pošten odgovor.
Mislim, da sma kar dosti skupaj z mnenji. Samo malo napačno oz. v svojo smer si si razlagal moje mnenje.
Ne zagovarjam fušarjev tako kot misliš. Nekdo je prisiljen nekaj postoriti za lastno preživetje. In se mi zdi boljše to, kot pa jamranje na socialni ali pa kraje. Se strinjaš?
Ne gre se zato, "da oni drugi pa lahko" Ne sme nobeden. Samo spraviti se na nekoga, ki se lahko edino tako preživi in je manjše breme vsem, je nepomembno glede na nekoga, ki pobere vse iz kupa našega denarja. Tukaj je razlika v € nekaj 100-200€ ali pa tolko milijonov. A bomo vsi začeli prodajati organe?? Se strinjaš??
Vsi mi smo že imeli fušarja. A si s tem podpiral fušarijo al si nekonu dal zaslužek, da je lažje preživel. Če si dal bogatemu fušarju, se s tabo strinjam, če si dal pa nekomu, ki se preživlja s priložnostnimi deli, pa ne. Se strinjaš??
Kako imajo urejeno v tujini mala dela??? Na dan z besedo.
Kolko je meni znano, laufa mali fuš brez problema. Govorim o malih fuših. Kot praviš, 7m2 ploščic ali sobo prebelit ali travo pokosit ....itd. Seveda vse brez vidnega nekega gradbišča in hrupa.