Dell Vostro A860

Domen_12

Zelenc'
31. jan 2012
1
0
1
jaz imam tega vostro a860 in mi dela vredu,kot serviser ti priporočam,da ga daš na servis in ti zamenjajo pasto na cpu,lahko da kak ventilator ne dela več,niso pa krivi rami za pregrevanje,ta plata podpira le 2x2 g rama,na en slot lahko das max 2gb in ne 4 gb rama,čeprav je to skupna max kapaciteta,kupi si tudi podstavek za prenosnik,lahko probas tudi update bios ne bo skodilo,če te zanima še kaj javi,jaz sem zelo zadovoljnen s tem modelom,win7 64 bit delajo super

lp

meni se ta isti računalnik pregreva od dne ko sem gor naložil windows 7
pa zanimam me tudi kako nadgraditi ram. ???

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
u anniju je blo lani neka akcija antvirus+čiščenje mislim da 35 al kok samo pucanje pa 20e.. tu nek sam pomoje če si kdaj kej razdiru je tk lahko prek youtube pa nihove servisne strani da se nimas kej bat.

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Vsekakor najprej "spihat" z kompresorjem... posodobiti BIOS, potem gremo dalje.. Verjetno bo že prvo ok.
Če si iz podeželja ima kompresor skoraj vsaka hiša
wink-1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
danes sem na novo podmazal cpu in očistil izpihovalni sistem,moram reči da sem acerja očistil in na novo namazal v 15 min,nad delom pa sem razočaran,ker sem moral vzeti narazen cel prenosnik,monitor,še matično ploščo sem moral na koncu odviti,da sem prišel do cpu,2 uri dela da popizdiš (najmanj 40 vijakov zunaj),moram pa reči,da je razlika ko po 3 letih na novo namažeš cpu,ventilator se dosti manj priziga,ko se cpu zagreje na 60 stopinj,se ob vklopu ventilatorja temp pade na 50 v nekaj sekundah,res razlika,še večjo razliko pa opazim ko sem kolegu očistil in namazal njegovega acerja,temp ima nenehno 50 stopinj,sva zagnala antivirusnega in defrag in se ventilator sploh ni vklopil,tako da me je bilo že strah,da sem ga pozabil priklopiti in čakal ,da bo cpu špicnil,tako da vsem priporočam zamenjavo paste tudi če se pc ne pregreva,meni se tudi ni,ampak je razlika ko namažeš na novo in očistiš šobe,kolegov je bil precej topel,sedaj pa je skoraj hladen

lp

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
Katere win7 lahko tu gor inštaliram?
(x86 - 32bit) ali (x64 - 64bit)
Hvala
cheer.gif

roza.gif

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
mogoče kdo ve kakšno oznako ima inverter(za LCD) za ta laptop, ker nekaj crkuje pa bi ga moj kr sam zamenju?!
hvala