No samo čisto preprosto pa tudi ni, predvidevam da so vsi soudeleženi dosti svojega časa in pota pustili na kmetiji in normalno da jim ni vseeno kaj se bo s kmetijo dogajalo.
Je pa če si malo temo sposodim s temi dedovanji kar problem. Jaz imam recimo še dva brata pa foter nikakor ne da nobenemu, pravzaprav niti ne pusti a ma nič migniti po svoje. Ker trenutno na kmetiji ne stanujemo, tam pa je prazna hiša sem se hotel pač tja preselit, ni šans. Doma imam pa 12m2 sobo, pa mej pol froce, kaj naj kinderpet na strop privijem? Pa sem mu rekel naj tej bratu da, da bom vsaj vedo za koga delam, tudi noče. Ko dam kako idejo s čim bi se lahko ukvarjali, pač da se s kmetijo kaj zasluži pa sami očitki kak samo denar vidimo,... Pa samo jamranje kak je težko pa kak je delat treba, pa stari skoze neki obira, da moremo za stanovanje odslužit, pa vsak mesec kupima z mojo vsaj za 150€ stvari, ki jih potem ne jema samo midva, ne perema samo midva,.... itak naju pa zadnje čase večinoma tako ni doma. Avto sem res dobil pred leti 20 let staro 101, ker je bilo verjetno ceneje jo meni dati kot na odpad peljat, tankal mi ni nikoli nobeden, če nisem imel denarja za registracijo ga tudi registriral nisem. Da nebom sam šinfo v času študija so mi sicer plačevali stanovanje ter cirka 4000sit na teden sem dobil za hrano, vendar sem nato 3 mesece čez poletje konkretno delal doma. Pa da nebo kdo mislil da drugače nič nisem delal, z brati smo pomagali pozidali novo hišo, hleve, kopat vodovode, posadili smo preko 12.000 smerekic kakih 500 listavcev, ... Zadnjih 15 let sem skoraj VES prosti čas porabil za delo na kmetiji, urejal papirje hodil na izobraževanja,... Zdaj ko sem pa star skoraj 30 let pa ko sem rekel da je že čas, da počasi premislijo kdo bo lahko kaj po svoje delal pa dobim v fris, da bo še vido kdo bo bol priden doma, da ko bo v penziji... Pa ne zahtevam da mi da kaj pisat, le da bi si kak prizidek naredil se selil na kmetijo, vedel kdo bo kaj dobil, pa nič Imam počasi vsega poln kufer,....
Se opravičujem avtorju teme za tole pisanje,...