Dedek iz ozadja zopet ropoče!

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.045
4.262
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
A ga ne? Nonstop ga omenjate in se spotikate ob njega, karkoli naredi in kjerkoli se pojavi.
Ne paše vam če se skriva (potem je stric iz ozadja) ne paše vam če se pojavi. Očitno ima tudi on vas poln k... pa vas izziva.
Zakaj pa je mnogim "trn v peti"?
Govori to, kar misli. Če mislite drugače, ignorirajte, preprosto...
Vlačit ga okoli kot "hudega strica" je pa malo zmešano...
In podlo, glede na to, kar je naredil za SLovenijo...

• Haha
Reactions: klekej in Kamele0N

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.999
-488
113
Jaz se v spanju pojem odo Jansi. Mene ni sram moje politicne odpredelitve za razliko od tebe.
Počni kar ti paše, pa pusti druge.
Kar se pa moje politične usmeritve tiče, pa takole, nisem vernik nobene stranke še manj pa osebe. Za sebe bi rekel da sem neopredeljen, pa mogoče malo bolj socialen.
Ste pa levicarcki tako brez idej, brez humorja in predvsem, argumentov.
Ne vem če res, glede na to da vas en star stric iz ozadja tako iritira.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.999
-488
113
Stari, vžigaš se na Kučana, na Svobodo, na levo stran, v vsako temo vlečeš svoj odpor do SDS, potem pa s popolnoma resno faco napišeš, da si neopredeljen? :valjamse: :valjamse: In se čudiš, da imaš zajebantski nadimek Mr. Nevtralni?
A zato ker ne prenesem pokvarjenih lažnjivih pacientov iz SDS-a, in kletnih trolov, ki iz vsake malenkosti delajo drame in afere iz vseh ki niso za njih, SDS-ovc pa skrivajo tajijo in opravičujejo? Prav pa naj bo.

Drugače pa se užiga bolj na kretene ki pometajo pred tujim pragom, svojga imajo pa usranega.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.070
6.401
113
Ne, sem gospod nevtralni, skoraj tako kot ti. V cerkev ne hodim, razen na poroke in pogrebe, čeprav nimam nič proti veri kot taki, vsak si pač izbere svojo pot in to spoštujem. Nove Tv ne gledam, kot tudi ne RTV, Pop, Planeta in linearne tv na splošno (čeprav RTV kljub cenzuri moram plačevati, kar ne doprinese ravno k mojemu navdušenju nad levičarji). Mnenje si ustvarjam iz objav na spletu iz vseh strani kolikor zmorem absorbirati in resnici na ljubo na levi vsaj v mojem primeru ne kaže dobro. Ker to, da delam kot budalo, da se lahko nekateri preseravajo celo življenje na državni plači za 0 merljivega efekta in razmišljajo koliko bojo skanalizirali preko obvodov in koliko novih davkov bojo nabili tistim, ki še delajo in prinašajo denar v državo no... to ne gre ravno v prid aktualni vladi. Ko bo leva stran po nekem čudežu zmožna pokazati, da ceni trdo delo najslabše plačanih (v JS, SP, kmetje in podjetja z nižjo produktivnostjo, brez katerih se država ustavi) in ne zgolj služb zaslužnih... no takrat bo pa mogoče čas za kakšen premislek o tem kam pluje ta država. Še kaj?