Ne, sem gospod nevtralni, skoraj tako kot ti. V cerkev ne hodim, razen na poroke in pogrebe, čeprav nimam nič proti veri kot taki, vsak si pač izbere svojo pot in to spoštujem. Nove Tv ne gledam, kot tudi ne RTV, Pop, Planeta in linearne tv na splošno (čeprav RTV kljub cenzuri moram plačevati, kar ne doprinese ravno k mojemu navdušenju nad levičarji). Mnenje si ustvarjam iz objav na spletu iz vseh strani kolikor zmorem absorbirati in resnici na ljubo na levi vsaj v mojem primeru ne kaže dobro. Ker to, da delam kot budalo, da se lahko nekateri preseravajo celo življenje na državni plači za 0 merljivega efekta in razmišljajo koliko bojo skanalizirali preko obvodov in koliko novih davkov bojo nabili tistim, ki še delajo in prinašajo denar v državo no... to ne gre ravno v prid aktualni vladi. Ko bo leva stran po nekem čudežu zmožna pokazati, da ceni trdo delo najslabše plačanih (v JS, SP, kmetje in podjetja z nižjo produktivnostjo, brez katerih se država ustavi) in ne zgolj služb zaslužnih... no takrat bo pa mogoče čas za kakšen premislek o tem kam pluje ta država. Še kaj?