In zakaj se potem SDS-ovci tolk spotikajo vanj in se ga bojijo?Mejduš zdaj pa se mi zdi da ga prav manipulirajo! Mogoče se niti ne zaveda kaj počne, ker to je že žalostno!
Napačnega sprašuješ.In zakaj se potem SDS-ovci tolk spotikajo vanj in se ga bojijo?
a ne ravno vi že 15 let govorite, da je res 100%, majkemi & zaprmej tiho v penziji in brez vpliva?In zakaj se potem SDS-ovci tolk spotikajo vanj?
In kaj te moti? A ne bi smel, če ga lepo prosijo.Čak čak, kdo ga vleče na plano? Mesece ga nikjer ni bilo, potem se je pričel pojavljati na kavicah z glavnimi akterji, sedaj par dni pred volitvami pa že skorajda iz vsake paštete skače, ko mora po vsej sili hvaliti izjemno požrtvovalno delo trenutne koalicije za narodov blagor. In potem ga opozicija ven vleče?
Za podjebavat janšiste je dobera ne ravno vi že 15 let govorite, da je res 100%, majkemi & zaprmej tiho v penziji in brez vpliva?
In potem vseeno kar nekako leži povsod za spotaknit.
A ga ne? Nonstop ga omenjate in se spotikate ob njega, karkoli naredi in kjerkoli se pojavi.Gre samo za dokaz dejstva, ko ti trdiš, da ga opozicija vleče na plano. Kar je kratkomalo laž. Seveda se ne vmešava. Tako kot se ne vmešavajo slovenski "nepolitični" NVOji, katerim je osnovno delo ukvarjanje z opozicijo.
Še vedno pa se niti približno ne vmešava kot se cerkev.
Začni v cerkev hodit.Ne hodim v cerkev....razen kot gost ali pa turist....mi prosim razložiš kje se cerkev vtika v volitve ker je nisem še nikjer zasledil?
Zakaj te pa potem moti?Ja ja, vsak izgovor je dober, tudi če ga pes na repu prinese...
Za komunista ste me taki kot ti proglasili, ker ne prenesem JJČak....a ti si potem večbožen? In komunist in katolik....
Ej me ne gane.....imam svoje hobije in zgolj 10 božjih....meni zadostuje!