Dedek iz ozadja zopet ropoče!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.730
6.047
113
Saj se ne spotikajo.....samo rahlo senilen je že in vam hočejo na lep način dopovedati da ga nehajte zlorabljat za volilno kampanjo....

• Všeč mi je
Reactions: 8888

delter333

Guru
21. maj 2010
2.983
2.756
113
Notranjska
In zakaj se potem SDS-ovci tolk spotikajo vanj in se ga bojijo?
Napačnega sprašuješ.
Meni se zdi bolano, da človeka z vprašljivo prosebnostjo vlačiš okoli po tako osladnih spotih.
Potem se pa s prstom kaže na razvešene mrtve pse in golobe.
Taki ljudje kateri počno tole z ljudmi lahko mirno krancljajo tudi plakate. Želodec že imajo za to.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.999
-488
113
Pa se vseeno stalno spotikate vanj in ga konstantno ob vsakih volitvah vlečete na plano. Tale stric iz ozadja vam je več kot očitno trn v peti, al pa samo priročno sredstvo za strašenje sds-ovih vernikov.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.070
6.401
113
Čak čak, kdo ga vleče na plano? Mesece ga nikjer ni bilo, potem se je pričel pojavljati na kavicah z glavnimi akterji, sedaj par dni pred volitvami pa že skorajda iz vsake paštete skače, ko mora po vsej sili hvaliti izjemno požrtvovalno delo trenutne koalicije za narodov blagor. In potem ga opozicija ven vleče?

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.999
-488
113
Čak čak, kdo ga vleče na plano? Mesece ga nikjer ni bilo, potem se je pričel pojavljati na kavicah z glavnimi akterji, sedaj par dni pred volitvami pa že skorajda iz vsake paštete skače, ko mora po vsej sili hvaliti izjemno požrtvovalno delo trenutne koalicije za narodov blagor. In potem ga opozicija ven vleče?
In kaj te moti? A ne bi smel, če ga lepo prosijo.
Saj pravite da je senilen starec.
Še vedno pa se niti približno ne vmešava kot se cerkev.

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: tomi in kajpace

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.070
6.401
113
Gre samo za dokaz dejstva, ko ti trdiš, da ga opozicija vleče na plano. Kar je kratkomalo laž. Seveda se ne vmešava. Tako kot se ne vmešavajo slovenski "nepolitični" NVOji, katerim je osnovno delo ukvarjanje z opozicijo.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.999
-488
113
Gre samo za dokaz dejstva, ko ti trdiš, da ga opozicija vleče na plano. Kar je kratkomalo laž. Seveda se ne vmešava. Tako kot se ne vmešavajo slovenski "nepolitični" NVOji, katerim je osnovno delo ukvarjanje z opozicijo.
A ga ne? Nonstop ga omenjate in se spotikate ob njega, karkoli naredi in kjerkoli se pojavi.
Ne paše vam če se skriva (potem je stric iz ozadja) ne paše vam če se pojavi. Očitno ima tudi on vas poln k... pa vas izziva.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.730
6.047
113
Čak....a ti si potem večbožen? In komunist in katolik.... :D

Ej me ne gane.....imam svoje hobije in zgolj 10 božjih....meni zadostuje!

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco