Bemtiš, ni čudno, da jamraš, ka pa si tako star, jezik se je v zadnje 200 letih kar precej spremenil.Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
"Naša" generacija, če lahko temu tako rečem, glede na to, da sem še v 20. desetletju brez otrok itd,
Uff, osnovnošolski časi, čeprav, glede na pisanje na forumu me Malcom čedalje bolj spominja na novodobnega Jadrana KrtaCitat:
Uporabnik ynos pravi:
![]()
Citat:
Uporabnik Hoof_Arted pravi:
Mogoče bi lahko tudi kakšno rekli o pisanju, če že govorimo o pogovarjanju.
Mene močno moti uporaba ... pri pisanju. Primer je takoj nad mano.
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Uff, osnovnošolski časi, čeprav, glede na pisanje na forumu me Malcom čedalje bolj spominja na novodobnega Jadrana KrtaCitat:
Uporabnik ynos pravi:
![]()
![]()
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Bemtiš, ni čudno, da jamraš, ka pa si tako star, jezik se je v zadnje 200 letih kar precej spremenil.Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
"Naša" generacija, če lahko temu tako rečem, glede na to, da sem še v 20. desetletju brez otrok itd,
Zakaj pa ne onikaš?
Ontopic: jezik se s časom spreminja. Samo preberite si kake časopisne članke izpred 40 in več let, da onih preko 100 let starih ne omenjam. Meni se te spremembe ne zdijo nič slabega, pa kolikor vem, tudi slavistom ne, razen kakšen Toporišič je bolj staromoden.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne gre pozabiti tudi blazno slabe razgledanosti, slepo verjetje v vsako new age bedarijo, okoli njih so same zarote,...
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Car je tisti, ki zaliva, šprica pa ne vem kaj še vse več ur .. Pol jih pa na vlaku poslušam, kako jih foter čaka pred šolo "u Jesenicah" oni pa okajeni in pijani iz Ljubljane, ker so se ga u Tivoliju zadeval ..![]()
Včasih se prav težko zadržim, d ane bi stopil do kakšne mladine takole na vlaku in jim rekel, da ne bi rad, da moj otrok izpade tak idi.ot, pa če bi mi povedali, kdaj so zgubili stik z realnim svetom, da ne zafuram tudi jaz svojega otroka, ker bi mi bil v sramoto, če bi izpadel tak, kot so oni.