debilna mladina...ammm...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.214
113
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Sploh ne hodijo več ven, pa še takrat ko grejo 1x na teden, so nažgani. 99% pa "na fejsu". Kako češ bit normalen? Pa ne sam mladina, na faxu isto. Pol ko se hočeš pa pogovarjat pa sam gleda, kot bi se s hlodom pogovarjal...verjetno motnje ker ne more komunicirat brez tipkovnice...

Ja ne zanji si debilen ti kmet, ki to sprašuješ! Pa kaj ku.rac bi se pogovarjal, pošlji mi majl ali pa me dodaj na fajsbuku!
10.gif

Tako to je, čez 30 let bo pa še slabše in bomo mi ko stare mame (oz. bomo dejansko res) ... "jej jej, kam gre ta svet, ko smo bli mi mladi ..." .. ja kam le gre, naprej!
grin1.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.981
41
48
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Seveda. Saj na faksu je en profesor lepo povedal (malo zares, malo za hec).. zdajšnjim brucom govorim vse v enozložnih stavkih, saj večzložnih ne morejo dojeti v celoti.
smirk-1.gif

Pa je pazil na to, da je bilo maksimalno 140 znakov?
grims-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz

Zadnjič sem se po dolgem času peljal s trolo in za mano sedita dve brucki. "Ti, v soboto sm bla v Topu pa aveš un Jure k sva neki časa sej veš no uglavnem vidm js njega pa sam tist on pa kr mimo aškao pa ga primem za roko on pa sam tist pa mu rečem da se spodobi pozdravit on pa sam tist ma uglavnem sam obrnu se je pa ni vedu kva bi pol pa je sam šu. Mislm kva mu ni blo jasn mislm aškao tist k je človk res čist ammmm ... no sej ubisvtu mi gre na kuhrac da ga vidm sam vseen bi me loh pozdravu aveš."

Če bi bile pred tabo, bi imel srečo videt še zavijanje z očmi in pačenje
grin1.gif

Včasih me res prime, da bi koga kr klofnu, ko poslušam razne ugotovitve mladih "intelektualcev" ....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.223
-8.843
113
Ne gre pozabiti tudi blazno slabe razgledanosti, slepo verjetje v vsako new age bedarijo, okoli njih so same zarote,...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem imel kot mali cel kup enciklopedij okoli sebe, pa tiste klasične knjige "Kaj je to?" "kako to deluj" "Kdo je to" "kje je to" itd... Super zadeva. Je pa res, da če bi imel takrat internet, ne vem če bi bil še zmeraj tako navdušen nad temi knjigami.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ja, vsega jim je kriva Amerika, istočasno pa gledajo samo ameriške filme in poslušajo ameriško glasbo. Jim je pa Amerika vir vsega zla na svetu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
Pozabu si oment Ameriški pa Angleški top model na TV3.....ena bivša sam to bulla
bonk.gif

Pa une Ameriške zmenkarije na MTV pa bajte zvezdnikov....katastrofa
bonk.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Same here. Pa "Sam svoj mojster" in "Moj avto" (ali nekaj podobnega) sem vsakih par mesecev prebral od prve do zadnje črke.
smile-1.gif

Še pred osnovno šolo sem dobil svoje orodje ... pa ne tisto plastično ... kar taprave šraufcigre in kombinirke. Collateral damage je bil sicer kakšen nedelujoč radio, ampak =biga, že takrat me je zanimalo, kako stvari delujejo in verjetno tudi zato znam zdaj marsikaj sam popravit, pošraufat.

Aja, pa Lego kocke so rulale v mojih časih. Še tiste old-school, ko še ni bilo "vesoljskih oblik", kot so danes. Imel sem ogromno kock, tako da sem lahko zgradil mesto, ki je bilo večje kot soba od Žajfe. Ah, memories ...
grin1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Pa včasih je bil Kinder jajček nekaj dobrega in si moral vsebino sestaviti .. danes pa dobiš notri že sestavljeno figurico?!
13.gif

Pa mularija že (misli,da) vse ve in vsi, ki trdijo drugače, pojma nimaj(m)o .. Še posebej na fakultetah!

BOg ne daj, da bi morali prebrati kaj v angleščini!! OPA! Ne! To pa ne! To je Slovenija, slovenski jezik je uradni jezik, hočemo literaturo v slovenščini ..
stupid-1.gif

Frajer je tisti, ki ima več popravcev!
rolleyes-1.gif

Car je tisti, ki zaliva, šprica pa ne vem kaj še vse več ur .. Pol jih pa na vlaku poslušam, kako jih foter čaka pred šolo "u Jesenicah" oni pa okajeni in pijani iz Ljubljane, ker so se ga u Tivoliju zadeval ..
bonk.gif

Včasih se prav težko zadržim, d ane bi stopil do kakšne mladine takole na vlaku in jim rekel, da ne bi rad, da moj otrok izpade tak idi.ot, pa če bi mi povedali, kdaj so zgubili stik z realnim svetom, da ne zafuram tudi jaz svojega otroka, ker bi mi bil v sramoto, če bi izpadel tak, kot so oni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.445
3.828
113
davorinm.wordpress.com
Jaz sem pa makete sestavljal tam pri enih 10-ih letih.
grin1.gif
Letala, helikopterji, letalonosilke, tanki ...ni da ni. Sej je bilo zanimivo, vsaj spodbuje razmišljanje..., ko imaš par sto delčkov, lepilo, pa parstranski načrt sestavljanja.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Zate bi bilo precej bolje, če bi imel zbirko 5 prijateljic.......
tongue-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.207
5
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Same here. Pa "Sam svoj mojster" in "Moj avto" (ali nekaj podobnega) sem vsakih par mesecev prebral od prve do zadnje črke.
smile-1.gif

Še pred osnovno šolo sem dobil svoje orodje ... pa ne tisto plastično ... kar taprave šraufcigre in kombinirke. Collateral damage je bil sicer kakšen nedelujoč radio, ampak =biga, že takrat me je zanimalo, kako stvari delujejo in verjetno tudi zato znam zdaj marsikaj sam popravit, pošraufat.

Aja, pa Lego kocke so rulale v mojih časih. Še tiste old-school, ko še ni bilo "vesoljskih oblik", kot so danes. Imel sem ogromno kock, tako da sem lahko zgradil mesto, ki je bilo večje kot soba od Žajfe. Ah, memories ...
grin1.gif

Podpis!
aplauz.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.554
5.689
113
zmaga.gif
A ubistvu sami seb tko v skledo pluvajo...

Nazadnje urejeno: