Prosim če izmeriš pin-oute tega kabla (pa mogoče še kak link kje si ga dobil za vsak slučaj, če mi ga ne uspe naredit). Že kako leto imam podobno napravo, pa še nisem uspel priklopit kamere.Citat:
Uporabnik Hijacker pravi:
Kalibracija ekrana je tista opcija.
Ravnokar testiram AV-IN opcijo. Končno deluje. Kabel iz DX ni bil polni 4 žilni in ni bilo prave ozemljitve. Z novim kablom deluje perfektno (ebay). Bom poskusil narediti kakšen posnetek.
Takoj, ko najde kakršenkoli video signal se prikaže slika, ne glede kaj teče v ozadju.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Prosim če izmeriš pin-oute tega kabla (pa mogoče še kak link kje si ga dobil za vsak slučaj, če mi ga ne uspe naredit). Že kako leto imam podobno napravo (identičen meni, dela odlično), pa še nisem uspel priklopit kamere.Citat:
Kalibracija ekrana je tista opcija.
Ravnokar testiram AV-IN opcijo. Končno deluje. Kabel iz DX ni bil polni 4 žilni in ni bilo prave ozemljitve. Z novim kablom deluje perfektno (ebay). Bom poskusil narediti kakšen posnetek.
Takoj, ko najde kakršenkoli video signal se prikaže slika, ne glede kaj teče v ozadju.
Saj ravno v tem je problem. Kablov ne bi naročeval ampak bi rad najprej sam povezal.Citat:
...samo prav moraš zvezat.