Dealextreme kitajski GPS 5" - prvi vtisi

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Pa si dobil kakšen od odgovor od tržnega inšepktorja a si se že čisto poslovil od GPS-ja?

svejk

Zelenc'
20. jul 2007
4
0
1
torej če prav razumem na teh kitajskih (honkonških) gps-ih garmin deluje....glede na to da teče v ozadju windows CE kaj ne bi bilo moč naložiti direkt samo garmina na sistem, da se zboota kot na pravem garminu?

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Citat:
Uporabnik svejk pravi:
torej če prav razumem na teh kitajskih (honkonških) gps-ih garmin deluje....glede na to da teče v ozadju windows CE kaj ne bi bilo moč naložiti direkt samo garmina na sistem, da se zboota kot na pravem garminu?

Seveda. Spremeniš shell v registru na link direktno na Garmin, sicer si s tem onemogočiš dostop do ostalih aplikacij. Zato je boljše, da prvo zaženeš menu in z enim klikom takoj, ko se GPS do konca naloži, zaženeš Garmin program. Tako da ko Garmin aplikacijo zapreš, zopet padeš v ta osnovni menu iz katerega lahko recimo zaženeš še iGo ipd.

Ne vem zakaj bi si želel direktno zagnat Garmina. Rabiš tudi imeti opcijo, da si posodobiš karte, itd. Poglej si video posnetke pa boš videl kako sem zadevo rešil jaz.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Tale zadeva bi se dala verjetno fino uporabit kot tudi kakšen cheap dlančnik.
smile-1.gif

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Niti ne, ker je precej okrnjena verzija WinCE gor. Potrebuješ precej custom DLL fajlov pa še te ko skopiraš na c:\windows se ti ob ponovnem zagonu pobrišejo.

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Sem gledal na Dealextreme pa nisem našel nobene cheap varjante dlančnikov. Vse ostalo imajo, to pa ne? Čudno se mi zdi, ali pa jaz neznam iskat. :D

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Chinavision? Ja, poseka, ko pa prišteješ še poštnino, pa ni več tako privlačno....

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Hja, kolega je do sedaj naročil že par izdelkov pa mu niso zavrnili nobene. Samo davek je moral prej plačat.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Meni so danes za en izdelek zavrnili uvoz (telekomunikacijska naprava) in ga bodo poslali pošiljatelju nazaj... Kdo plača to poštnino?? Tržni inšpektor? Jaz, Trgovina v Hong Kongu? Naslednjič bom naročil na hrvaški naslov in ne bom rabil CE znaka...
uf-1.gif