Sam sem vgradil ...
Dodatno sem vzel se baterijo
BlackVue Power Magic Battery Pack B-112, ki skrbi za to, da kamera snema tudi v "Parking mode" nacinu. Ta je v prtlazniku pod dnom in prikljucen preko 12V vticnice v prtljazniku in potem potegnjen kabel v pragovih naprej do prednje enote. Prvoten namen je bil, da bi prikljucil direktno na varovalke, pa nisem znbal razdreti sredinske konzole, ker so varovalke na levi pri voznikovih nogah ... Pa se nacrta nisem nasel, ker gre za prikljucnega hibrida in nacrt varovalk skrivajo in gre za dokaj nov model, kjer se ni na netu kaj dosti tovrstnih navodil (Mazda CX-60)
... No kasneje sem nasel... vendar potem nisem se predelovat se enkrat ... Razlika je edino to, da se parking mode vklopi po parih minutah mirovanja, ce bi bil prikljucen pa direktno na varovalke, pa bi se vklopil takoj, ko bi zaklenil avto ... Na tak nacin nisem nikjer posegal v instalacijo samega vozila ... le kable je bilo treba speljati, da se nikjer ne vidijo ... Battery Power pack se polni takrat, ko se vozim in naj bi se v eni uri napolnil (ce je prikljucen preko 12V vticnice) in tako lahko napaja kamero nekje okoli 12 ur brez da bi obremenjeval avtomobilski akumulator ...