Kaj se trenutno splača kupiti, je kdo kupoval v zadnjem času?
Malo sem preletel teste, nekako gledam tole:
https://www.aliexpress.com/item/329...o.store_pc_groupList.8148356.2.48912969HUmaJ3
Nočem zapraviti celega bogastva, po drugi strani pa tudi ne želim nekega klumpa. Sem imel že dve ceneni zadevi pa nisem bil zadovoljen. Nekje do max 100€, raje manj.
Sem potem vzel 70mai A500s. Prve tri dni je delala lepo, potem pa danes sredi vožnje začne težit da je SD kartica zanič. Potem se ni niti več prižgala. Zdajle doma sem dal noter drugo kartico, jo je prepoznalo, po kaki minuti pa zateži spet da je kartica zanič... Napiše: "Memory card damaged, please replace"
Vzamem kartico ven, kamera se sama ugasne, nato dam kartico spet noter in prižgem in dela normalno. Par minut, potem pa spet isto.
Sem dal noter novo SD kartico, kao namenjeno prav kameram (Kingston SDXC High Endurance 64GB). Ta je bla noter od ponedeljka do danes zjutraj ko je začelo se to dogajat. Ta kartica je kot kaže zdaj celo zanič, je nikakor ne spravim k sebi niti na PC-ju.
Vrnil na tovarniške nastavitve, isto. Prišla je s firmwareom 1.05, sem dal gor prek appa zadnjega, 1.07 in ista scena.
Je še mel kdo to kamero in podobne probleme?
edit: Tudi baterija je izgleda fuč, ker takoj ko ni na napajanju zateži da je prazna in se tudi kar hitro izklopi.