Darovanje krvi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Evo klical na ZTM za 6.11.
Načeloma ni nobenih problemov popoldne je pa prosila da nas ne pride vseh 10- 5 minut pred peto uro popoldne. Kpl postopek odvzema krvi traja recimo pol ure (vpis, pregled pri zdravniku, odvzem, malica) če ni gneče.
Če se nas bo veliko nabralo se bomo najavili, da bodo pojačali ekipo ....
Zato predlagam:
6.11. se po 15 uri dobimo na ZTM na šlajmerjevi v LJ (ob porodnišnici). Če kdo ne more priti ob 15 uri lahko komot pride tja do 16:40? kasneje pa jim pa res ne bi težili s padalci (ker nihče najbrž rad ne dela nenapovedano nadur).
Sedaj pa se napišite tisti ki bi prišli 6.11 na akcijo.
Na dan odvzema ne jejte mastne hrane!

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
evo, sandrca je danes dala kri v domačem kraju (na srečo, ker so mel mal probleme z mano- strah.press + prenizek pritisk+tanke žile :D) mogoče se vam 6.11. pridružim kot moralna podpora :p

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
za starejše občane je organizirano v sredo dopoldan ... ne zameri mu

gretzky, ni panike

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
A se nas v čet popoldne bojiš al nimaš časa.....;)

Ja, sem te videl na televiziji in mi je srce padlo v hlače, ker si tak hrust.
grin1.gif

V bistvu imam v sredo itak dopust zaradi nekega drugega opravka, pa grem še dat kri. V naši firmi mi zradi krvodajalstva itak ne priznajo dneva dopusta.
jezen.gif

@Westie: po nagi riti jih boš dobila
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Jaz sem danes dopoldan oddal svojo porcijo krvi, zdaj pa je treba počakati vsaj tri mesece na naslednjo akcijo.
Sem bil prijetno presenečen, saj sem ponavadi tam sam (in luštne medicnske sestre
srce-1.gif
), danes pa nas je bilo cca 7-8.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Glih takrat sm mislu it, ko "poteče" pol leta od zadnjega darovanja... zakon
tongue-1.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
super. če ti še ni na fb mi pošlji pm da te imam v evidenci. namreč dobro je, da jih probamo sporočiti čim bolj točno število da se bodo ustrezno pripravili da ne bo takega čakanja
wink-1.gif

de_Zolt

Pripravnik
19. jul 2007
82
0
6
Jaz sem kri daroval do zdaj ene 15 krat, samo zadnje dve leti nisem šel ,ker nekako nisem najdel časa.
Se bom pa potrudil in šel v kratkem
smile-1.gif
.
Dva krat so me celo klicali če jo grem dat in sem se odzval, enkrat me je prišel iskar taxi
cool-1.gif
, ker še nisem mel izpita enkrat pa sem šel pol sam.
Nisem pa imel nikoli kakšnih problemov s slabosti, ali pa da bi okol padal.
Je pa res ,da je moja kri bolj za butično uporabo tam
aplauz.gif

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
@skorpy: naseldnja akcija je v planu enkrat konec junija tako da bodo (boste) lahko prisotne tudi pripadnice ukazujočega spola :D

@de_zolt: če se mene upraša je AB- posebna skupina, ki nikakor ni za butično uporabo. Glede na to, kako je redka je velika šansa da jo je premalo. Vsekakor je boljše da pacient dobi isto komponente iste krvne skupine kot kombinacijo ustrezne krvne skupine. Predvsem je pomembno, da je dovolj takega posebnega tipa takrtat, ko pride do nesreč in je ustrezna le enaka krvna skupina.

LP še naprej
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mnjah, jst bi rada na 4 mesece, morda pride zopet do kakega darovanja, da se zmenimo preko alterja. sicer pa glede na to, kako hitro čas teče, ni 2x za rečt, da bom šla res na naslednjo akcijo
grin1.gif