Darovanje krvi

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Jst sm tud kandidat za skupno "darovanje"... se sigurno udeležim, če slučajno že prej ne bom šel. Bom vidu kako bo s cajtom in "aktivnostmi"
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst bom tut zravn če bo konec oktobra oz. od takrat naprej
grin1.gif

sicer pa... enkrat edn nima časa, drugič drugi nima, sej ni problem datum določit pa se gre, čez 3 mesece se ponovno naredi datum in tako dalje, enkrat se vam bo že uspelo udeležiti akcije.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Tisti ki se ne upate sami iti boste itak čakali na alter termin
Ostali pojdite sedaj, ali pa počakajte do septembra. Akcijo predvidevam v septembru.
Pa tisti ki veste da ne morete dati krvi ste ravnotako vabljeni za "moralno podporo" če le imate čas....
No jaz bom defitivno z vami...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Evo, ravnokar sem se vrnil domov. Vzeli so mi 4,5 dcl krvi. Sem vprašal ststro, ki mi je vzela kri, ali se kaj poznajo pozivi k darovanju. Je rekla, da se žal še ne in da so danes dobili toliko krvi, kot je običajno za petek in noč več.
frown-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Jaz bom ob Alter akciji skoraj gotovo med dvema darovanjema (jebat ga, v Zagorju so sedaj trikrat letno in jaz vsakič zraven), če pa je potrebna kakšna moralna podpora, pa tudi lahko pridem.
PS: če darujete kri na Šlajmajerjevi se zmenite, da vam vzamejo še vzorec za darovanje kostnega mozga (če vam je v interesu sočloveku pomagati še na tak način)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
No sedaj pa je že jesen
Ker se zna zodit da bom v bližnji prihodnosti potreboval kak zavojček krvi bi poskušal zbrati nekaj ljudi v LJ.
Ste poletni še zainteresirani? Kdaj bi vam najbolj ustrezalo?
Popoldne je možno samo v čet do 17 ure sicer pa do 15. ure.
POpvrašajte v službi če vam pripada dopust (en, dva dni?)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Jaz sem jo dal prvega avgusta, zato moram še malo počakati. Delam v tako fajn firmi, da ti ne dajo prostega dneva, tako da bom verjetno šel 5. novembra, ko imam itak dopust.
A to moram povedat, da dajem kri zate?
grin1.gif

Katero skupino pa imaš?

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
če bo skupna akcija, se bom še jaz udeležila ... nisem bila še nikoli ... upam, da ne bom skupaj padla (ne prenesem igel in krvi)
redface-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst sm tut takoj za to in mogoče ni slaba ideja naslednji četrtek, ko je popoldne, ker marsikdo dela do 15h ali do 16h, pa gremo.

Hanzi: kero krvno skupino maš?

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
kako pa to zgleda, če greš prvič?

naslednji četrtek je pred praznikom, a vseeno delajo popoldne?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
verjetno da ja
grin1.gif

ja vzela ti bo podatke rojstva, ime očeta, dala boš vzorec krvi, izpolnila vprašalnik, zmerila ti bo prtisk, potem greš h zdravnici, k te mal povpraša, potem pa finish - na stol, igla notr in kri začne tečt
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
auch, zna bit veš, morda pa vseeno probaš, pa vsaj veš kako in kaj, da pač zarad zdravstvenih razlogov ne moreš dat

prideš spodbujat druge
cheer.gif

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Izkušnja: s punco sva prišla popoldne in njej, ki je želela darovat prvič, niso vzeli, ker niso imeli ekipe za pomoč pri morebitnih zapletih. Meni, ki sem bil že večkrat, so vzeli.

Nauk: kdor gre prvič, naj ne hodi na popoldansko izmeno. Tako da se za četrtek popoldne po mojem lahko dogovorite samo tisti, ki ne greste prvič.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.141
6.959
113
pri taščici
Bom preveril kako je s tem četrtkom, samo dvomim da bodo do stropa skakali, če se jim bomo prikazali nekaj minut pred konca šihta in še to pred praznikom. Raje bi vse skupaj prestavil na 6.11. če že hočete popoldne.(študentje ne dobite "dopusta" ostali pa povprašajte v firmi). IN se mi zdi nekako boljše če greš lepo dopoldne na krvodajalsko potem pa imaš frej dan.....

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst dopoldne ne bom hodila, ker ne mislim manjkat na šihtu, frej plačan dan mi pa kot študentki ne pripada
rolleyes-1.gif