Darilo -Vikend paket

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Za obletnico bi rad podaril vikend paket za 2 osebe(mlajše)!
Lahko topljice,morje... bilo kaj.
Aja buđet pa je do 200 ojru če se da za ta denar sploh kaj dobit in kaj vi kej predlagate?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
do 200 ojrov težko. Mogoče za eno noč, če kje dobiš. Sama se spomnim, da sm gledala za Moravske toplice, bi vikend prišel slabih 300 evrov od petka do nedelje. Nimam v spominu, da bi bila možna nočitev za eno noč, karkoli sm pač tut zase gledala

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Za obletnico bi rad podaril vikend paket za 2 osebe(mlajše)!
Lahko topljice,morje... bilo kaj.
Aja buđet pa je do 200 ojru če se da za ta denar sploh kaj dobit in kaj vi kej predlagate?

hmmm, za lansko leto se spomnim, da so meli v čatežu eno akcijo nekj v stilu potujeta dva plača eden, za 4 dni - 3 nočitve, polpenzion + karte za kopanje nekih 210-220€ za oba.....bilo je lepo
cheer.gif

p.s. akcije so pa meli pred in po sezoni

eto majo skoz neke akcije

p.s. se priporočam za kakšno dobro priložnost hotel/apartma/kamp ipd. kjer bi lahko preživel dopust za 2, poleti ob Hrvaškem morju najraje nekje na Krku 5-7 dni.....če kdo pozna kakšno dobro priložnost kjer bi znali met kakšno dobro akcijo oz, že tako dobro ponudbo moj PM vabi :p

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
do 200 ojrov težko. Mogoče za eno noč, če kje dobiš. Sama se spomnim, da sm gledala za Moravske toplice, bi vikend prišel slabih 300 evrov od petka do nedelje. Nimam v spominu, da bi bila možna nočitev za eno noč, karkoli sm pač tut zase gledala

Imaš pa blizu Terme Vivat ki so prav fajn, vikend polpenzion za 2 osebi je stal 190 € pred 2 mesecema, res pa da je tudi bil darilni bon. Sem pa vseeno dobil čez nekaj dni domov račun, tako da vem koliko bi to stalo če bi plačal.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Si me prehitel; priporočam isto.
cheer.gif

sva bla z mojo lansko leto dol in je bilo super za 4 dni kopanja + polpenzion ca 110€ na osebo.....kaj češ boljšega

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Ja tole je kr dobra stvar sam jst bi rabu nekje konec maja začetek junija bo treba počakat če bo takrat kakšna akcija!

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Ja tole je kr dobra stvar sam jst bi rabu nekje konec maja začetek junija bo treba počakat če bo takrat kakšna akcija!

malo poglej, akcije majo skoz po novem letu, za valentinovo pred veiko nočjo, pred poletno sezono po poletni sezoni ipd. tko da menim, da se bo kaj našlo