Danes predstavljeni novi Blackberryji

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Meni so rekli da ni nobenega niti v glavnem skladišču in da naj pridem prihodnji teden,
Torcha verjetno ne bom vzel ker mi telefoni z zasloni na dotik enostavno ne odgovarjajo, veliko delam z maili in priponkami za kaj bi verjetno torch bil bolj pregleden ampak nekako se da hitreje delat z običajno tipkovnico pri kopiranju delov teksta v smse še posebej če imaš prosto samo eno roko
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Meni so rekli da ni nobenega niti v glavnem skladišču in da naj pridem prihodnji teden,
Torcha verjetno ne bom vzel ker mi telefoni z zasloni na dotik enostavno ne odgovarjajo, veliko delam z maili in priponkami za kaj bi verjetno torch bil bolj pregleden ampak nekako se da hitreje delat z običajno tipkovnico pri kopiranju delov teksta v smse še posebej če imaš prosto samo eno roko
smile-1.gif

Jaz sem ga (Torch) že zapakiral nazaj. Saj sem napisal, stvar je hitra in precej uporabna, ampak hitro tipkanje pa odpade. Ampak če si prebral zgoraj, tudi na 9900 se nisem najbolje počutil. Je pa res, da je tipkovnica precej boljša (tudi večja) od 9700 in 9780. Če nisi terenski človek, potem je 9900 korak naprej, jaz pa čakam na 9790.

Jernej

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
9900 je skoraj identičen glede mer 9000ki ki jo sedaj uporabljam tako da s tem nebo težav, rabim pa za hitro tipkanje nažalost tudi med vožnjno tako da torch odpade, sem nekaj poiskušal tudi z HTC pa je popolnoma neuporabno..
Razmišlajm da bi vzel pri avstrijskem A1 kjer ga imajo od 49 EUR ker sem veliko v Avstriji vendar je verjetno zaklenjen aparat

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Pravi kompromis med touch in tipkami je po mojem Torch 9810, a ga Mobitel (niti Simobil) še nima v ponudbi. jaz čakam tega...

LP

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik mojoman pravi:
Pravi kompromis med touch in tipkami je po mojem Torch 9810, a ga Mobitel (niti Simobil) še nima v ponudbi. jaz čakam tega...

LP

saj Mobitel očitno nima nobenega, če prav razumem... So dali v akcijo, zaloge pa zgleda da nimajo
wink-1.gif
.

Jernej

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.227
774
113
EU
Aha ... akcija ... ni zaloge ... nelojalna konkurenca ... lahko bi jih kakšen konkurent še tožil
wink-1.gif

Podobne teme