Danes predstavljeni novi Blackberryji

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem ga kupil prejšnji teden (Bold 9000),.. malo sem ga obnovil.. nekatere dele še vedno čakam.

Zanimivo je to da sem poleti imel iPhone 4 in nekaj časa SGS2.. sedaj ko imam Bold 9000 sem bolj zadovoljen..

Tipkovnica je še vedno top, zadeva (razen browserja) sploh ni počasna.. Edino spomina je premalo (če si požrešen)
smile-1.gif

Dokler 9900 cena ne pade (tudi če bom čakal do novega leta) bo 9000 zame čez glavo.

@mac777: mene je pri 97x0 (OS6) motilo toliko homescreenov in neko lepšanje menijev za ceno funkcionalnosti (par bližnic ni več ki na OS5 so). Folderji in 1 homescreen se mi zdi na blackberryu optiomalno in na OS7 se da vse ostale (razen glavnega) homescreene sklopit. Universal search mi tudi ni ravno nekaj všeč.. saje pritisnem S kadar rabim in koristim tipkovnico za ostale zadeve (Tasks, Memos, Calculator, ipd..). Če že hočejo ratat malo bolj "multimedijsko usmerjeni" (ne zgolj poslovno), bi lahko naredili vsaj spodobno YouTube aplikacijo ne pa da je browser usmerjen na m.youtube.com ...
smile-1.gif

Bold 9900 bom vsekakor dal priliko ampak za tak denar hočem da dela!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Jaz sem ga kupil prejšnji teden (Bold 9000),.. malo sem ga obnovil.. nekatere dele še vedno čakam.

Zanimivo je to da sem poleti imel iPhone 4 in nekaj časa SGS2.. sedaj ko imam Bold 9000 sem bolj zadovoljen..

Tipkovnica je še vedno top, zadeva (razen browserja) sploh ni počasna.. Edino spomina je premalo (če si požrešen)
smile-1.gif

Dokler 9900 cena ne pade (tudi če bom čakal do novega leta) bo 9000 zame čez glavo.

@mac777: mene je pri 97x0 (OS6) motilo toliko homescreenov in neko lepšanje menijev za ceno funkcionalnosti (par bližnic ni več ki na OS5 so). Folderji in 1 homescreen se mi zdi na blackberryu optiomalno in na OS7 se da vse ostale (razen glavnega) homescreene sklopit. Universal search mi tudi ni ravno nekaj všeč.. saje pritisnem S kadar rabim in koristim tipkovnico za ostale zadeve (Tasks, Memos, Calculator, ipd..). Če že hočejo ratat malo bolj "multimedijsko usmerjeni" (ne zgolj poslovno), bi lahko naredili vsaj spodobno YouTube aplikacijo ne pa da je browser usmerjen na m.youtube.com ...
smile-1.gif

Bold 9900 bom vsekakor dal priliko ampak za tak denar hočem da dela!
smile-1.gif

Koliko pa pravzaprav stane?

Jernej

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne vem moram še malo raziskat 9870, da ne bom preveč šimfaril, SMSi so čudno shranjeni da imaš vse smse pod uporabnika in je pol težko najt določeni sms za nazaj, mail nekaj šteka, rečimo mi naredi kljukico da je poslal pol pa čez čas rdeč križec da sploh ni blo poslano, ne vem zakaj hudiča najprej kaše da je poslan...to se pri 9000ki ni dogajalo nikoli, na kuglico sem bil tudi bolj navajen,..

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Iz ebay.co.uk sem našel najcenejšega za 433 GBP = 502,56 EUR s poštnino.

Torej bo na Mobitelu kakšnih 490 EUR z navadno akcijo. Počakajmo, pa bomo videli.

Jernej

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Mobi Svet Maribor 500€..............tam sem ga jaz kupil. Lp

Aja, baje so dodali nov fetaure- urico, ki se vrti
wink-1.gif
?

Jernej

Lih te ne razumem, prvo te ful zanimajo informacije potem pa take.........za nižjo ceno pač vzameš drug model
cheer.gif

Mi je pa sedaj primarni telefon, iphon pa za drugi, toliko o tem, če je vreden svojega denarja, Lep vikend še naprej
smile-1.gif

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Mobi Svet Maribor 500€..............tam sem ga jaz kupil. Lp

Aja, baje so dodali nov fetaure- urico, ki se vrti
wink-1.gif
?

Jernej

Lih te ne razumem, prvo te ful zanimajo informacije potem pa take.........za nižjo ceno pač vzameš drug model
cheer.gif

Mi je pa sedaj primarni telefon, iphon pa za drugi, toliko o tem, če je vreden svojega denarja, Lep vikend še naprej
smile-1.gif

Načeloma bo to nov telefon, ker imajo ostali večjo "urco". Hotel sem povedati, da navkljub hitrejšemu procesorju stvar v določenih stvareh postaja podobna ostalim. 9700 je praktično hipen pri prehodu v mail in klicanje, pri fotoaparatu je pa že počasen. Upam, da je ta vsaj pri tem brez urce? Meni je prioriteta hitrost telefona kot takega, maili, fotoaparat z vsaj 3MP (da je A4 berljiv) in za to je BB zakon.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Brez urce, hitri prehodi......

Poznam nekoga, ki kupi večino novo prihajajočih telefonov, ki so kao najboljši. In on mi je nekaj omenjal to nesrečno urco. Bom preskusil, samo da ga srečam
smile-1.gif
.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Brez urce, hitri prehodi......

Tišina je v tej temi...

Včeraj sem imel priložnost malce poklikati in potapkati po 9900. Kaj pe vem, občutki so mešani. Hitrost ni moteč faktor, ampak ni pa hitrejši od 9700, vsaj tako na prvi občutek ne. Me pa moti tipka za zaklep in odklep. A se samo meni zdi, a je res precej nerodno postavljena? Moral sem se prav potruditi (obrniti telefon), da sem normalno pritisnil tipko... Na 9700 gre stvar bp, čeprav bi najraje imel to tipko zgoraj desno, tja palec najbolj sede
smile-1.gif
.

Aja, a se da normalno narediti slike iz bližine, se pravi "scan" A4 dokumentov? A ima 9900 Wifi hot spot funkcijo?

Jernej

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Glede Wifi hotspot: trenutno nima te funkcije (v beta verziji OS 7 je bila, pa so jo odstranili), na Crackberry.com pa trdijo, da da funkcija pride nazaj s prvo večjo posodobitvijo OSja.

LP

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Meni ga še ni uspelo probati..

Glede kamere je baje bolj bogo, so zgleda šparali. Ne vem kako lahko ostali proizvajalci stlačijo AF kamero v tako tanko ohišje..

Jaz bom počakal ko bo kakšnih 350€ na bolhi, potem pa akcija
smile-1.gif

Naj malo FW ispilijo do takrat, pa morebiti se bo tudi baterija malo vnesla.

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Meni ga še ni uspelo probati..

Glede kamere je baje bolj bogo, so zgleda šparali. Ne vem kako lahko ostali proizvajalci stlačijo AF kamero v tako tanko ohišje..

Jaz bom počakal ko bo kakšnih 350€ na bolhi, potem pa akcija
smile-1.gif

Naj malo FW ispilijo do takrat, pa morebiti se bo tudi baterija malo vnesla.

Baterija mene ne skrbi, si vedno nabavim Brodita
smile-1.gif
. No, če ne bo kakšnega drugega modela, bo 9900 kar v redu. Čeprav v Torch so pa stlačili AF, poglej na http://www.gsmarena.com ?

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja imaš prav,.. samo torcha nebi imel samo zaradi tega..
smile-1.gif

Kakšna sveža informacija kdaj bo zadeva pri nas?

Nazadnje urejeno:

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Ja imaš prav,.. samo torcha nebi imel samo zaradi tega..
smile-1.gif

Kakšna sveža informacija kdaj bo zadeva pri nas?

Nic. Aja, imaš pa še Torch 9810, ki ima tudi tipkovnico in AF
smile-1.gif
.

Mi je pa popoldne 9700 nehal sprejemati maile
wink-1.gif
. Odprl sem ponudbo v .RTF formatu in od takrat ne pride nič več... Šmrc.

Jernej

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Sem klical na SImobil, težavo ima BlackBerry v Kanadi in zadevo rešujejo. LP

Podobne teme