Danes predstavljeni novi Blackberryji

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Najbrž, da bojo počasi zaključili kariero če mislijo tako nadaljevati. Tako zelo želijo tekmovati z ostalimi proizvajalci, da so pozabili kaj je bil tisti čar BlackBerryev izpred nekaj let
wink-1.gif

In kaj je bil tisti čar BlackBerryev izpred nekaj let? Razsvetli nas, prosim
sprasujem se.gif

In kje se je izgubil ta čar? Veš kaj več, od ostalih?

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Kaj naj rečem, izdelava v rangu iphona, tipkanje odlično, funkcije pa tako poznate, baterijo pa še testiram.......Prva ocena - 10
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Najbrž, da bojo počasi zaključili kariero če mislijo tako nadaljevati. Tako zelo želijo tekmovati z ostalimi proizvajalci, da so pozabili kaj je bil tisti čar BlackBerryev izpred nekaj let
wink-1.gif

sprasujem se.gif

Če že rabiš razsvetljenje je folk pred leti in še sedaj kupoval BB zato, ker jim le te naprave močno olajšajo vsakodnevna opravila v zvezi z njihovim poslom, se pravi, da so aparati orientirani na neko ciljno skupino ljudi, ki jim po domače pravimo poslovni ljudje...zaenkrat dovolj svetlo?

No naredima naslednji korak, BB-ji so bili znani po dobro zasnovanem sistemu za posel in po dobri avtonomiji baterije. Zdaj pa ven šibajo modele, kakršne smo videli že v prejšnjih serijah, malo olišpajo sistem, vržejo notri multimedijsko aplikacijo, na baterijo in na z njo tesno povezane stvari pa pozabljajo kot vsi ostali in ne mi začet bluzit, da se je tist BB čar izpred let pokvaril prav s takšnimi pollizdelki kot je bil recimo BB Storm ipd., ker tisto ni bilo za nikamor.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
wink-1.gif

sprasujem se.gif

Če že rabiš razsvetljenje je folk pred leti in še sedaj kupoval BB zato, ker jim le te naprave močno olajšajo vsakodnevna opravila v zvezi z njihovim poslom, se pravi, da so aparati orientirani na neko ciljno skupino ljudi, ki jim po domače pravimo poslovni ljudje...zaenkrat dovolj svetlo?

No naredima naslednji korak, BB-ji so bili znani po dobro zasnovanem sistemu za posel in po dobri avtonomiji baterije. Zdaj pa ven šibajo modele, kakršne smo videli že v prejšnjih serijah, malo olišpajo sistem, vržejo notri multimedijsko aplikacijo, na baterijo in na z njo tesno povezane stvari pa pozabljajo kot vsi ostali in ne mi začet bluzit, da se je tist BB čar izpred let pokvaril prav s takšnimi pollizdelki kot je bil recimo BB Storm ipd., ker tisto ni bilo za nikamor.

Glede da si uporabnik jabučka, ne bom več komentiral tvojih bistrih idej. Resnično ste sami "bistroumi" ponosni lastniki teh naprav in se zastopite v celotno mobilno sfero...pač se ne
uf-1.gif

Žal nisva na istem nivoju, da bi ti pametoval o teh stvareh, ostani v svojem jabolčnem svetu.
smirk-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Aja, ti po tem, ker imam v profilu napisano da si lastim iPhone moje mišljenje mečeš v isti koš kot mišljenje fanatiko in gorečih zagovornikov Apple? E tukaj si usekal mimo, zadnji 2 leti sem bil na Androiudu iPhona imam pa zelo zelo zeloooo kratek čas, tako da ne ti men z bistroumi, ker si sam sebe zajebu.

Res nisma na istem nivoju, jaz sem veliko više in ni to tema o tem koga imaš ti rad in koga sovražiš, ampak je tema o telefoni BB in če nimaš pametnega komentarja na to kar sem napisal raje ne piši nič. Si ti veliko večji fanatik BB-ja, kot pa jaz zagovornik vseh ostalih ostalih mobilnih platform, ki jih premore naš širni svet.

Sploh pa ne vem, zakaj bi takšnim kot si ti potreboval bilo kaj razlagati kaj uporabljam in zakaj. Povedal sem ti kaj mislim o sodobnih BB-jih, tvoje mnenje je pa zadnja zadeva na svetu, ki jo bom vzel na znanje
wink-1.gif
čudno tudi da se nihče drug ne pritožuje nad tem kar sem napisal, samo ti, eden in edini....jaz sem zaključil pogovor s tabo, ti se pa zapri v sobo s plakatom BB-ja, prižgi svečke in moli...lahko tudi ustanoviš sekto...karkoli ti že paše.

Lp & ignore

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
wink-1.gif

sprasujem se.gif

In kaj je sedaj drugače? Meni osebno je BB97XX še vedno stroj, dobro se tipka, dober ekran, dobra avtnomija baterije in tisti tipični BB izgled. Res je, da vsak proizvajalec naredi kiks, tako pač je. Trditi, da je BB izgubil funkcionalnost pa ne vem kaj še, je pa najmanj smešno.
Trdiš, da si zadnja leta fural androida, zdaj si pa na ijabolčki, kako lahko potem objektivno pišeš o BB, če po postih sodeč, si ga nisi niti lastil.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Kaj je res vsaka tema kateri ma daljšega in kateri debelejšega a se lahko neha prosim jst osebno si nisem nikoli lastil tega telefona so mi pa juzerji teh aparatov zelo zanimivi so podobni tistim, ki uporabljajo ITelefone med katerim sem tudi sam goreči trdilniki kako so najpametnejši
smile-1.gif

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Aja, ti po tem, ker imam v profilu napisano da si lastim iPhone moje mišljenje mečeš v isti koš kot mišljenje fanatiko in gorečih zagovornikov Apple? E tukaj si usekal mimo, zadnji 2 leti sem bil na Androiudu iPhona imam pa zelo zelo zeloooo kratek čas, tako da ne ti men z bistroumi, ker si sam sebe zajebu.

Res nisma na istem nivoju, jaz sem veliko više in ni to tema o tem koga imaš ti rad in koga sovražiš, ampak je tema o telefoni BB in če nimaš pametnega komentarja na to kar sem napisal raje ne piši nič. Si ti veliko večji fanatik BB-ja, kot pa jaz zagovornik vseh ostalih ostalih mobilnih platform, ki jih premore naš širni svet.

Sploh pa ne vem, zakaj bi takšnim kot si ti potreboval bilo kaj razlagati kaj uporabljam in zakaj. Povedal sem ti kaj mislim o sodobnih BB-jih, tvoje mnenje je pa zadnja zadeva na svetu, ki jo bom vzel na znanje
wink-1.gif
čudno tudi da se nihče drug ne pritožuje nad tem kar sem napisal, samo ti, eden in edini....jaz sem zaključil pogovor s tabo, ti se pa zapri v sobo s plakatom BB-ja, prižgi svečke in moli...lahko tudi ustanoviš sekto...karkoli ti že paše.

Lp & ignore

Tvoja starost pa je??
sprasujem se.gif

Pojdi mami pod kiklo pa tam jokaj, ne pa ves užaljen pisariti po forumu
cry12bpy.gif

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kolikor mi je znano CHS pravi da bo na Mobitelu oktobra.

Kolega ga je imel na testu in pravi da je stalno, ko je hotel kaj z trackpadom naredit butnil ob touchscreen (zelo nadležno). Verjetno se potrebno na zadevo malo privadit. Pravi da je zadevo strupeno hitra, ekran zelo oster.. baterija porazna (gotovo se mora malo vnesti, pa tudi na začetku se nov aparat malo več vlači po rokah).

Jaz nameravam tam do novega leta počakati da malo cena pade na bolhi, potem pa bomo videli.

@nidan: bi lahko kaj več napisal, po parih dneh uporabe?

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Kolikor mi je znano CHS pravi da bo na Mobitelu oktobra.

Kolega ga je imel na testu in pravi da je stalno, ko je hotel kaj z trackpadom naredit butnil ob touchscreen (zelo nadležno). Verjetno se potrebno na zadevo malo privadit. Pravi da je zadevo strupeno hitra, ekran zelo oster.. baterija porazna (gotovo se mora malo vnesti, pa tudi na začetku se nov aparat malo več vlači po rokah).

Jaz nameravam tam do novega leta počakati da malo cena pade na bolhi, potem pa bomo videli.

@nidan: bi lahko kaj več napisal, po parih dneh uporabe?

Jaz bom pa verjetno takoj stopil pogledat. Baterija me ne moti, je precej časa v avtu in za vsak telefon namestim Broditovo zadevščino. Sem malce pogledal E6, ampak se mi ne dopade preveč. Ne vem zakaj, ampak 9700 sede bolje. Edino fotoaparat ga še vedno se***. Ko je telefon hladen dela, ko naredim nekaj klicev se pa obeša
wink-1.gif
.

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz sem bil vedno zagovornik Bold 9000, to je pravi brezkompromisen Bold. 97x0 je bil brez zamere ženski telefon in bi moral imeti oznako Curve.

Bold 9900 je pravi dostojni naslednik 9000 in upam da ga niso zaje*al..

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Bold 9900 je kratko rečeno RAKETA ob enaki uporabi mi drži približno 30% več kot iphon 4, od 7 ure zjutraj do 22,48 imam še 60% pa sem ga šele 1x polnil, torej bo po parih polnjenih še bolje, funkcionalno in izdelava je pa tako vrhunska. Skratka zelo zadovoljen
smile-1.gif
)))))

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Se pri uporabi trackpada (na gor) kdaj zaletiš v touchscreen?
smile-1.gif

Koliko traja zagon (če daš ven baterijo pa do homescreena)?

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Dokler nisi ti omenil nikoli, tudi sedaj ko poskusim mi skoraj ne uspe .........
Koliko traja zagon se ne spomnim, niti nimam namena ven jemat baterijo ..............

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik nidan pravi:
Bold 9900 je kratko rečeno RAKETA ob enaki uporabi mi drži približno 30% več kot iphon 4, od 7 ure zjutraj do 22,48 imam še 60% pa sem ga šele 1x polnil, torej bo po parih polnjenih še bolje, funkcionalno in izdelava je pa tako vrhunska. Skratka zelo zadovoljen
smile-1.gif
)))))

Kaj pa proti BB9700? Brzina ista ali hitrejši?

Jernej

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Hitrejši, bolj pregleden zaslon, touch brezhiben, tipkovnica je pa tako zakon........

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Zame je bil Bold 9000 perfekten telefon, sedaj imam 9780 in me moti meni ki se ga ne morem navadit, ene stvari so mi nelogične, upam da bo 9900 bolši.....bi pa vsekakor kupil 9000ko če bi dobil kako novo čeprav je malo zastarel

Podobne teme