Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Aja, ti po tem, ker imam v profilu napisano da si lastim iPhone moje mišljenje mečeš v isti koš kot mišljenje fanatiko in gorečih zagovornikov Apple? E tukaj si usekal mimo, zadnji 2 leti sem bil na Androiudu iPhona imam pa zelo zelo zeloooo kratek čas, tako da ne ti men z bistroumi, ker si sam sebe zajebu.
Res nisma na istem nivoju, jaz sem veliko više in ni to tema o tem koga imaš ti rad in koga sovražiš, ampak je tema o telefoni BB in če nimaš pametnega komentarja na to kar sem napisal raje ne piši nič. Si ti veliko večji fanatik BB-ja, kot pa jaz zagovornik vseh ostalih ostalih mobilnih platform, ki jih premore naš širni svet.
Sploh pa ne vem, zakaj bi takšnim kot si ti potreboval bilo kaj razlagati kaj uporabljam in zakaj. Povedal sem ti kaj mislim o sodobnih BB-jih, tvoje mnenje je pa zadnja zadeva na svetu, ki jo bom vzel na znanje
čudno tudi da se nihče drug ne pritožuje nad tem kar sem napisal, samo ti, eden in edini....jaz sem zaključil pogovor s tabo, ti se pa zapri v sobo s plakatom BB-ja, prižgi svečke in moli...lahko tudi ustanoviš sekto...karkoli ti že paše.
Lp & ignore