Danes predstavljeni novi Blackberryji

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
RIM je danes predstavil nove naprave z OS 7. Zgledajo zanimivi. Upajmo, da bodo pomagalipodjetju, da se vrne na pota stare slave. Za ljubitelje Blackberry telefonov kar veliko novosti... Upam, da jih bomo kmalu dočakali v Sloveniji. in računam na radodarnost delodajalca...
smile-1.gif
Moj Bold 9700 namreč že kar kliče po zamenjavi...

LP

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
A to še zmeraj laufa vse čez njihove strežnike, kot je to bilo, ko s e se od BB poslovil (kako leto nazaj)? In so še vedno najpametnejši na svetu (in najbolj nesposobni)? Še vedno lahko vse skupaj ugasnejo, če se jim zalušta (mimo operaterja)?

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
A to še zmeraj laufa vse čez njihove strežnike, kot je to bilo, ko s e se od BB poslovil (kako leto nazaj)? In so še vedno najpametnejši na svetu (in najbolj nesposobni)? Še vedno lahko vse skupaj ugasnejo, če se jim zalušta (mimo operaterja)?

Tako je, žal "take it or leave it".
Se bojiš mogoče, da bo kdo kaj preveč videl (si dopisuješ z lubico, doma pa žena pa mulci)
wink-1.gif

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Ne vem, od kje ti takšne težave z BB storitvami, uporabljam jih štiri leta, pa nikoli nisem imel težav z njimi!

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik mojoman pravi:
Ne vem, od kje ti takšne težave z BB storitvami, uporabljam jih štiri leta, pa nikoli nisem imel težav z njimi!

Meni tudi deluje bp kakšno leto in pol, kolikor pač imam BB.

Jernej

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Samo Bold 9900 izgleda da bo uporaben
frown-1.gif
Pa še tukaj.. jaz bi raje par mm več debeline pa naj dajo notri boljšo baterijo. Zadaj bi lahko imel fejk usnje kakor ima Bold 9000. Izgled in novitete so špica, kapo dol..

Je pa treba vedeti, da so ti modeli (OS7) samo prehodno obdobje..

Prava zadeva bo prehod na QNX (OS na PlayBook) in govorice že pravijo da bo prva naprava BlackBerry Colt (Jan 2012).

ErazeM4

Pripravnik
1. mar 2008
191
0
16
Prvi uporabniki 9900 pravijo, da je baterija porazna - ob večji uporabi zdrži samo okrog 10 ur!

mojoman

Pripravnik
19. feb 2008
108
0
16
Ampak za BB, ki je vedno slovel po dobrih časih delovanja, je 10 ur slabo. Škoda. Zame je ravno čas delovanja (poleg tipkovnice in zanesljivosti) tista primerjalna prednost, ki jo ima BB in zaradi katere sem BB uporabnik že kar nekaj let.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@mojoman: kot sem napisal zgoraj, jaz bi raje videl kak mm debelejši aparat in s tem moænejšo baterijo. Vsaj 1500mAh.

@maddog: kaj misliš s tem?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Najbrž, da bojo počasi zaključili kariero če mislijo tako nadaljevati. Tako zelo želijo tekmovati z ostalimi proizvajalci, da so pozabili kaj je bil tisti čar BlackBerryev izpred nekaj let
wink-1.gif

Podobne teme