Danes me na krožniku čaka... III

Car

POSTman
4. avg 2007
8.519
1.744
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kok je pa danes sedla orada s tržaško omako! Mmmmmmmmmmmmmmmm!
Sicer bi zraven pasala še blitva s krompirjem in kozarček vinčka, ampak sem se obojemu odrekel. Dieta.press
 

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Danes gobova juha (iz lisičk) ter pečen zajček + paradižnikova solata
cheer.gif
 

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Danes gobova juha (iz lisičk) ter pečen zajček + paradižnikova solata
cheer.gif

Bogi zajček, je moral revež umret...
evil.gif

Nooo, kaj ni bolje, da konča na mojem krožniku in ima hitro smrt...kot pa da bi na starost trpel, ko ne bi mogel povedati kaj vse ga boli
wink-1.gif

Imam rada zajčke-tako in drugače
evil.gif
 

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
jst sm pa danes prvič delala lazanjo in uspela mi je
cheer.gif

Jao, jaz se jo spravljam delat že več kot pol leta...pa kar ne najdem časa za moj prvi poskus
wink-1.gif

Je kaj, na kar moram še posebej paziti, ko jo bom prvič delala? Recept poznam, postopek priprave tudi... ampak ponavadi so pri vsaki jedi kake male skrivnosti
wink-1.gif

Ne bi rada imela preveč suho!! Je tebi uspela sočna?
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Ker nimam preveč časa in mulci lačni, piščanec v smetanovi omaki kot priloga malo basmati riža
smile-1.gif


lp D
 

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.889
6.189
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
jst sm pa danes prvič delala lazanjo in uspela mi je
cheer.gif

Jao, jaz se jo spravljam delat že več kot pol leta...pa kar ne najdem časa za moj prvi poskus
wink-1.gif

Je kaj, na kar moram še posebej paziti, ko jo bom prvič delala? Recept poznam, postopek priprave tudi... ampak ponavadi so pri vsaki jedi kake male skrivnosti
wink-1.gif

Ne bi rada imela preveč suho!! Je tebi uspela sočna?

Od moje recept:
palačinke, mleto mešano meso, pelati, čebula, korenje, bešamel, sol, poper, sir
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
časa ti nekaj sigurno vzame
wink-1.gif
jaz sem naredila recimo neke vrste omako boloneze, dobila sem nasvet, da kljub temu, da tistih testeninskih ploščni kao ni treba kuhat (če tako piše na škatli) da naj jih vseeno pokuham.
ma skoraj ne vem kaj bi bila lahko finta, naj bo malo več omake, jaz nisem dala čisto nobene zelenjave, pa sem jo malo pogrešala, moj je bil pa full zadovoljen in je reku, da naj kar tako še naprej delam.

postopke in to pa praviš, da veš kako in kaj

malo sva je imela še za danes, nekaj sem jo pa dala v skrinjo, pa da vidim kakšna bo
 

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
se spomnim še včasih, ko sem imel dovolj časa in sem se kako deževno soboto spravil lazanjo delat
grin1.gif

mi je vzelo skoraj cel dan
grin1.gif

je blo pa noro dobro. . .
škoda, da nimam več nobenga časa za taka ustvarjanja.
crazy1.gif
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.019
1.471
113
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Ker nimam preveč časa in mulci lačni, piščanec v smetanovi omaki kot priloga malo basmati riža
smile-1.gif


lp D

Spoštvani gurman, lahko prosim recept za dobro smetanovo omako pa da ni pregosta. Hvala.
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
Dobro kakor komu,

Moja mulca sta zbirčna, nočta met nč kompliciranga.

Šniclne opečem na maslu ali olivcu dodam malo začimbic, šetrajček bazilika, majaron, timez posolim in popopram, dodam sladko smetano in muškatni orešček, če bi rad dodatno zgostil, dodaj na koncu malo masla in samo zavri. Eni mešajo not še gustin in moko, pri mojih ne užge. Lahko dodaš še česenj ali pa na začetku malo mlade čebule zeloo na drobno sesekljane.

lp D
 

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ker zenka (govedina danes ne sploh) do konca tedna tava po svetu bo danes v planu en "Churchill" - rare goveji steak, pol kile pire krompirja, flasa penine, kaksen viski in par delov "The Pacific".
cheer.gif
 

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
časa ti nekaj sigurno vzame
wink-1.gif
jaz sem naredila recimo neke vrste omako boloneze, dobila sem nasvet, da kljub temu, da tistih testeninskih ploščni kao ni treba kuhat (če tako piše na škatli) da naj jih vseeno pokuham.
ma skoraj ne vem kaj bi bila lahko finta, naj bo malo več omake, jaz nisem dala čisto nobene zelenjave, pa sem jo malo pogrešala, moj je bil pa full zadovoljen in je reku, da naj kar tako še naprej delam.

postopke in to pa praviš, da veš kako in kaj

malo sva je imela še za danes, nekaj sem jo pa dala v skrinjo, pa da vidim kakšna bo

Torej si testenine vseeno malo pokuhala, čeprav si imela tiste kjer piše brez kuhanja??
Najbolj me skrbi, da bodo testenine spile ves sok in potem bo suha lazanja (kot kaka musaka, če se ne da full mleka in jajc zraven)