Enako mi deluje ko grem iz območja dobrega signala 4G... Tak da vem kaj govorim.. Tako je pri Si.mobil-u a kako je pri Telekom-u pa nevem
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
če sklepam še po moiji "težavi" je to težava simobilovga omrežja.
sem na bobu, telefon note 4, pa če vklopim lte, wcdma, gsm, potem mi net dela samo na edge. Torej omrežje telefon tako zjebe, da ta ne zna preklopit na wcdma oz H.
če pa lte izklopim, pa dela normalno. Tko, da je sigurno neka fora v omrežju.
ja vem, da bob nima lte. in to nima veze kaj ima kaj nima. saj ima telefon funkcijo "auto", da sam preklaplja. samo ga očitno simobil zjebe.
Evo ti odgovor:
Ker SIM kartica ni USIM LTE-ja ne podpira. Note 4 pa ima nastavljeno LTE omrežje. Ko je telefon na edgu ali 3G konstantno isce LTE in ga tudi najde, vendar mu sim-ka ne dovoli registracije.
Če telefon nima USIM potem mora imeti izbrano 3G/2G only.
lpb
Ne drži čisto - sodna praksa pravi, da naj bi se dalo prodajacu/servisu načeloma možnost, da napako odpravi (sploh pri manjših napakah).Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Kaj to pomeni, stvarna napaka in nov telefon ali vračilo kje, servis, simobil? Sicer sem dobil info, iz prve roke, da na Simobilu ne bom rešil nič, oni usmerijo na servis, se pravi pot pod noge do servisa in tam stvarno napako uveljavljat al kako, res nimam pojma, ampak za tako ceno telefona, bi pa res pričakoval, da se da vsaj KLICAT, ampak, kot zgleda, je prioriteta kamera, selfi, sms, ....samo klic ne
Ne. Nekdo te želi prepeljat žejnega preko vode. Stvarno napako uveljavljaš pri prodajalcu in za njeno odpravo lahko izbiraš med popravilom, menjavo za nov aparat, vračilom kupnine (ali vračilom dela kupnine, ampak to v tvojem primeru ne pride v poštev) - po lastni izbiri.
Z drugimi besedami: če želiš menjavo za nov aparat, je to tvoja pravica. Seveda prodajalcu to ne diši in bi te rajši poslal na servis uveljavljat garancijo.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
A nikao fora androida, da imaš top telefone, za male pare in vse deluje u piko?