Ah, klasika vernikov... Če je b(B)og, bi moral to preprečit...Po svetu je marsikaj. Amak ta marsiakaj in to zlo delajo ljudje ne Bog. Bog je dober.
Ah, klasika vernikov... Če je b(B)og, bi moral to preprečit...Po svetu je marsikaj. Amak ta marsiakaj in to zlo delajo ljudje ne Bog. Bog je dober.
Ah, klasika NEvernikov.Ah, klasika vernikov... Če je b(B)og, bi moral to preprečit...
Kaj pa, če je že sodni dan?Ah, klasika NEvernikov.
Bog je dal človeku svobodno voljo. Plačilo pa bo dal na sodni dan.
A veš da sem tud jaz to že razmišljal?Kaj pa, če je že sodni dan?
In boš zgubil?
V resnici pa smo takrat mi padli v pekelA veš da sem tud jaz to že razmišljal?
Ko sem prišel na ta forum in se z nekaterimi levičarji komunisti spustil v debato, sem pomislil, da sem najbrž prišel v pekel.
Če boš v nebesih ti, pol grem jaz rajš v pekel.Tja boš prišel v vsakem primeru. Fanatikov ne spuščajo v nebesa.
Uf, potem ti zelim pa vso sreco v pekluTi sam zase najbolj veš, kaj je tvoja razvada in slaba lastnost.
Če pa mene vprašaš, imaš ti veliko slabih lastnosti in zato ta postni dan, za razliko od prejšnjih dni, povej in naredi danes kaj pametnega in koristnega. To bo zate velika žrtev.
Hehe..Sem slišal, da bo Golobova vlada sprejela, da vsi Antikristi imate delovni veliki ponedjeljak.
Vse kar ste pa tisti dan ustvarili ( zaslužili) pa gre v dobrodelne namene za razne NVO je.
Mater, tole je pa umovor vreden, da se te proglasi za budalo leta.Sem slišal, da bo Golobova vlada sprejela, da vsi Antikristi imate delovni veliki ponedjeljak.
Vse kar ste pa tisti dan ustvarili ( zaslužili) pa gre v dobrodelne namene za razne NVO je.
Vemo to, ti greš tja kjer je mavrica a ne?Me sedenje med angelčki in buljenje v zrak tako ne zanima.
Vernikom po definiciji ni treba dokazovati.Ker drugače vernikom ne more dokazat, kateremu polu pripada
Če ti to pade na pamet, je to gotovo tvoja želja.Vemo to, ti greš tja kjer je mavrica a ne?
tam so tvoji angelčki
Se skupaj nastavite v omiljeno pozico.
Poglej priponko 66222