Daihatsu Feroza

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Ce mu rav za dobrega jurja ni vredno poklicati oziroma napisati razlog zakaj ga ni vzel, res nimam vec volje lepit oglase.
Toyote ni vec med oglasi.

Nazadnje urejeno:

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
718
98
28
No, jaz si tole temo res nisem predstavljal kot lepljenje oglasov. Bolje bi bilo, če bi debatirali o praktičnih primerih... tipične okvare posameznih znamk ali modelov, zanimivosti pri znamkah, primeri uporabe, vzdržljivost... skratka v tem smislu. Ampak v rangu "nizkoproračunskih".
Zakaj sem Toyoto in še katerega "spustil mimo". Toliko neznank je trenutno še odprtih, da je odločitev odložena na pozno pomlad. In lahko se izcimi kaj čisto drugačnega od trenutnih izgledov. Tako, da neoziraje na moje "podvige" lahko debatiramo o prej navedenem. Bo koristilo marsikomu, ne samo meni.

To je tudi razlog, da sem predlagal preimenovanje teme, da je zanimiva čim širšemu krogu, ne samo meni in še parim drugim.

Nazadnje urejeno:

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.682
-523
83
Nizkoproračunski? Za nekoga je to avto za par 100eur, za nekoga pa par 1000eur. Za recimo 2000 lahko dobiš totalno zgonjen Audi quattro ali pa odlično ohranjenega npr. Subaru Legacy-ja.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
718
98
28
Iz zgornje debate je več kot očitno razvidno, da imajo prednost avtomobili, ki so prednostno terenci in ne limuzine

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Da zadevo zapletem. Kateri od teh avtov imajo krilna vrata zadaj na prtljažniku. Rav4 ima vsaj tisti izpred desetletja. Kdo še? Avti iz casov yugoslavije me ne zanimajo.
Predvidevam da vsi z rezervo na vratih?

Nazadnje urejeno:

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da zadevo zapletem. Kateri od teh avtov imajo krilna vrata zadaj na prtljažniku. Rav4 ima vsaj tisti izpred desetletja. Kdo še? Avti iz casov yugoslavije me ne zanimajo.
Predvidevam da vsi z rezervo na vratih?

Ja, vsi z rezervo na vratih sigurno, LC tudi tiste brez rezerve.
zmaga.gif