Da veste za kakšne postopke gre naš denar....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pravilna poteza uredništva. Malo je medijev, ki se tako javno opravičijo za svoje kikse oziroma za kikse svojih uslužbencev. Tudi odločitev, da posnetek pustijo na strani se mi zdi pravilna. Vest še enkrat dokazuje, da je eden bolj kvalitetnih internetnih medijev na slovenski sceni.

Če se je lahko Jonas opravičil v imenu uredništva in Ajda kot glavna akterka, bi se spodobilo, da se še Denis, kot novinar, ki je objavil prispevek. Do zdaj je po mojem mnenju delo dobro opravljal in bi bilo škoda, da tak sprispevek meče črno luč na njega.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
s tem posnetkom so si samo naredili reklamo
smirk-1.gif

koliko jih je obiskalo to stran pred objavo tistega posnetka
sprasujem se.gif

tašne novinarje imajo najrajši ki poročajo o "škandalih"
smirk-1.gif

indirekt
17758-icon_confused.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ne, ni bila reklama. Če bi spremljal njihovo stran, bi zastopil zakaj ne potrebujejo take reklame, tako pa se delaš pametnega in streljaš v prazno. Če bi že hoteli reklamo take vrste, bi poizkušali že prej, ne pa sedaj, ko so si v parih letih nabrali krog rednih obiskovalcev.

24ur je spletna stran za povsem drugačno ciljno skupino bralcev, katera ima povdarek na povsem drugačni tematiki. Primerjava je bedasta.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Video policijskega postopka bi bilo treba poslati na policijski forum, da si ''novinarko'' in ''novinarja'' zapolnijo vsi možje v modrem in kar se da pogosto preverjajo dokumente, opremo v avtu, psihos-fizične sposobnosti,... Prokleta kura blesava... Da maš to doma... potem čisto zastopim pijančevanje in nasilje v družini...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj je bilo tam objavljeno prej kot na alterju: www.policist.si.
grin1.gif

Dva komentarja:

Citat:
Napisal/-a ZVONE » Ne maj 10, 2009 2:56 pm

JA konc Policist je moj sodelavec in ta film je lep prikaz s kakšnimi ljudmi imamo opravka v Lj...katastrofa. Tek "novinarjev", ki skačejo okoli s press izkaznicami je v LJ malo morje in vsak ti bi najraje razlagal o tem in onem tri ure, pa da bomo brez službe, in koga oni poznajo...ZA bruhat. No ampak tudi mi nismo pripravali po župi in se jim pač ne pustimo, največkrat pa je problem ker ti znajo resnično piti živce in te nenehno izzivajo z bedastimi pripombami... Ljubljana...in pomembneži... S tem prispevkom pa je "novinar" prikazal samo to, da jim kot skupini očitno ni zaupano, da bi poročali o resnih stvareh, ki se dogajajo v Ljubljani, se pravi, da nikjer kjer so pravi novinarji oni ne morejo poleg.... in potem je treba loviti neke kvazi zgodbe. O tej stavbici, kjer se vse skupaj dogaja pa bi lahko napisal še kaj o katerem drugem postopku...vendar si tega najbrž ne bi želeli, pa tudi sam nisem butast Moja največja želja pri svojem delu v Lj pa je, da bi lahko sam snemal vse naše postopke.
Kolegu pa bom dal za kavo ob prvem srečanju!

Citat:
Napisal/-a stranger » To maj 12, 2009 9:55 pm

"kvazi novinarja" Ajda in Denis. V prejšnjem postopku sta spoznala kako v praksi deluje ZVCP. Če slučajno prideta na moj teren, vama bom v praksi pokazala kaj pomeni termin TEMELJITA MEJNA KONTROLA, kar pomeni da bosta posledično spoznala ZNDM. Aja pa še to če bosta pri meni tako sikala kot pri kolegu v Ljubljani, ne bom tako prizanesljiv in obljubljam vama še podrobno predstavitev ZJRM čl. 7/2.

evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
.. zgodba kako se spremeni "pwn" prispevek, v "zaklati se" pri policajih
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Prvič smo vidli prispevek, kjer se smrkla usaja na policista in se dela pametno. Ravno ko se to razčisti in se uredništvo in ona javno opravičijo pa vidimo poste policistov, ki na veliko planirajo kako bi se tema dvema osebkoma maščevali.

Baaaaaaaaaaaaalllllllkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Kje pa vidiš, da sta se razvajena smrkavca "novinarja"
hysterical-1.gif
opravičila, Jonas se ven vadi pa še to kar tako nekaj, mula se pa na koncu nekaj mimogrede poafna z "opravičilom". Upam, da ju bodo jeb..i do amena!

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Zemo s kamero in ego biyač sta mislila kak bo folk užgal po policaju, v bistvu sta pa izvedla vrhunski selfpwn.
hysterical-1.gif

Opravičilo je pa "iskreno", fu£.
crazy1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Prvič smo vidli prispevek, kjer se smrkla usaja na policista in se dela pametno. Ravno ko se to razčisti in se uredništvo in ona javno opravičijo pa vidimo poste policistov, ki na veliko planirajo kako bi se tema dvema osebkoma maščevali.

Baaaaaaaaaaaaalllllllkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...

Edino fer bi bilo, da se policisti zberejo nekje,pa ji se drugo roko linčajo.

Upam da nebo kdo resno vzel...ampak praktično v tej smeri se zdej policisti obračajo.
Torej so se slabsi od nje ( nekateri, ne vsi !! ).

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Mah pomoje je blo na obeh straneh
bonk.gif

Ona bi ga milo pogledala pa s štrclem pomahala. Pa bi on popustil pa šel naprej.

Tko pa, če so se ga pa lotil snemat pa jebiga je moral it do konca.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Sej vem, da je v slabem okusu in neprimerno, ampak slejkoprej boste drgje vidl (ni lastno delo
wink-1.gif
)

2lkystclgg1hkd4lz5lx.gif