Da veste za kakšne postopke gre naš denar....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Resda je njeno obnašanje obsojanja vredno, ampak delanje norca iz invalidnosti mi je totalno mimo.
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no ja... tole je res kr neki!

Kakšen odnos tele smrklje ej... res jo je lahko sram! kr neki skoz jezika - in to čisto neargumentirano... "pa ne morem bi tih - res ne..." ja pol si pa delej sramoto še naprej.
Pa tistole sploh ni enosmerna ulica (poljanska), ampak je vožnja dovoljena le avtobusom in intervencijskim vozilom...

res selfowned!

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pravilna poteza uredništva. Malo je medijev, ki se tako javno opravičijo za svoje kikse oziroma za kikse svojih uslužbencev. Tudi odločitev, da posnetek pustijo na strani se mi zdi pravilna. Vest še enkrat dokazuje, da je eden bolj kvalitetnih internetnih medijev na slovenski sceni.

Če se je lahko Jonas opravičil v imenu uredništva in Ajda kot glavna akterka, bi se spodobilo, da se še Denis, kot novinar, ki je objavil prispevek. Do zdaj je po mojem mnenju delo dobro opravljal in bi bilo škoda, da tak sprispevek meče črno luč na njega.

Res tapravo opravičilo ja, posnetek so pa pustil gor ker bi se drgač še bolj osmešli kot so se. Že to da tak posnetek sploh objavjo jih vrže par nivojev pod 24ur.com, kakšen kvaliteten medij neki. Al so pa ostali še bolj podn, ne vem.
stupid-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Predvidevam, da sodiš na podlagi enega prispevka... preberi še ostale moje poste v tej temi, da boš dobil občutek kaj si mislim o takih poznavalcih, kot si ti
smirk-1.gif

Ne vem kaj si ti predstavljaš kot opravičilo, če opravičilo Jonasa ne zadošča tvojim kriterijem. Naj pošljejo še čokolado policistu al kaj?
bonk.gif
V opravičilu je Jonas povedal tudi zakaj niso odstranili posnetka, ne vem kaj blodiš glede tega.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Resda je njeno obnašanje obsojanja vredno, ampak delanje norca iz invalidnosti mi je totalno mimo.
crazy1.gif

Se strinjam s tabo. Punca je invalid in sploh kdo pa kdaj ne izpusti volana iz roke.

Pred kratkim sem brskala po forumih glede prekrškov (znanec dobil kazen in je bilo treba spisat izjavo)...
anyway, zgrozila sem se ob vsemu kar sem prebirala:
policija se je v zadnjem času (odkar velja zadnji zakon, od lani - Janševa zapuščina) začela spravljat nad pešce, ki prečkajo cesto ob rdeči luči ali kjer ni semaforja (in tudi prometa ne), če greš ven ponoči brez kresničke dobiš kazen, kolesarje ustavljajo in delajo alkoteste.
sprasujem se.gif
V večini primerov možnosti za pritožbe sploh ni.

Na cestah so radarji, veliko radarjev in ne na kritičnih točkah, ampak nalašč postavljeni ob kakšnih neobljudenih cestah, po možnosti zraven zebre, da je ja kazen višja. Samo, da se polni državni proračun. Če voziš predolgo po prehitevalnem pasu in te vidi policija, te ustavijo, dobiš kazen.
sprasujem se.gif

Pa to je samo policija! DURS letos izdal baje več kot 100.000 davčnih napovedi z napačnimi izračuni. Opravičili so se in to je to. Nobene ne bodo še enkrat poslali, ker očitno računajo, da ljudje ne bodo računali sami (kar je žal res) in da bo njihov denar ostal v proračunu. Kako je to sploh možno??
Ko sem si izračun naredila v eDavkih je prišel točen, vračilo. Ko dobim od DURSA je izračun napačen, imam doplačilo. Upoštevana nižja olajšava kot bi morala biti, vsi ostali zneski pravilni. Laik ki se ne poglablja v izračun še opazil ne bi in mislim, da točno na to računajo. Država nas hudo zavaja, saj vsi uporabljamo isti sistem, kako da se je zgodila napaka? Mogoče napaka, ampak načrtna napaka.
confused-1.gif

To ni več pravna država, ampak diktatura.
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.382
113
Punca je predvsem mentalni invalid. Vse simpatije, ki naj bi jih uzivala kot oseba, ki ima otezeno zivljenje zaradi invalidnosti odpadejo, ko odpre usta in spusti na plano svoj nebrzdan ego.

Vsi imamo tako pravicekot dolžnosti. Če je fizično nesposobna upoštevat zakon ker je invalid (ja mi je jasno da ko salta pac more spustit volan) potem naj vozi avtomatika oz prilagojeno vozilo. Kot sem ze napisal, ce bi nekoga povozila ker bi izpustila volan potem opravicilo v stilu "sem invalid" ne zdrzi.

@wacko: Slab okus imaš. Vestina vesti so bile dobre dokler sta bila v igri samo jonas in tista korošica. Ampak po kake pol leta spremljanja je bila edina stvar ki jih je locevala od ostalih novinarjev to, da so prav vsaki stvar skusali dati nek zajebantski pridih.

Nato so se nekateri voditelji silili biti smesni itd... Ce nisi smesen pac nisi, najslabse je nekaj na silo. In glede na jonasov intelekt me cudi kaj dela obrozen z ljudmi kot sta ta dva kvazi novinarja.

Sem sel pogledat se ostalo kar naj bi sproducirala ta afna. No in naletim na prispevek o nekem dogodku v cvetličarni. In nek gledalec pod prispevkom komentira, da se mu zdi Ajda zafnana.In ona hladnokrvno komentira: "ti si pa kre.ten"

Halo?! In takrat se noben ni opravicil, pac babo so spustili sketne in lahko dela kar hoce ocitno.

In ne tisto opravicilo ni bilo iskreno.

In ustavljena je bila, ker seje peljala mimo policistov motoristov ki sta nadzirala promet in jima skozi okno ploskala in kazala gesta s katerimi je izrazala mnenje o njima. Zato se je zapeljal za njo. In ker je se kar mislila da lahko vsakomur rece kar hoce je pac dobila kazen za prekrsek ki ga je storila med kazanjem gest.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Vesti na vesti so samo kratek povzetek. Bistvo je v drugih prispevkih. Se pa strinjam s tabo, da so nekateri novi voditelji preveč zafnani ampak to na srečo ne vpliva na ostale prispevke. Kar se tiče Ajde je pa itak zgodba zase. Ženska je očitno preveč naduta in ne dvomim, da je ne bodo v red spravli. Če je ne bodo bodo pa itak zgubili stalne obiskovalce strani, ker če po pravici povem se takih afn tudi meni ne da gledat. Na srečo je samo ona taka v ekipi.

O iskrenosti opravičila bomo težko mi sodili. Jonas je v imenu uredništva svoje delo opravil korektno, Ajda pač na svojem nivoju... Sarkiæu še vedno zamerim, ker se je pri vsej stvari potuhnil, pa mi drugače ni napačen.

O tem zakaj so jo ustavili in o njenem odnosu sem pa že povedal svoje mnenje.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
OK. Sem si končno pogledal ta posnetek... "Novinarka" je koza na kvadrat. Policist je dvakrat hotel oditi in si že natikal nazaj rokavice, samo ona je enostavno morala gobezdati. Vsa čast policistu za korektno izpeljan postopek.

Kar se pa opravičila tiče... Jonas je iz stališča uredništva ravnal korektno. Tisto, kar pa sta Ajda in Jonas skupaj zaigrala, ni bilo pa nobeno opravičilo. Bilo je samo afnanje, kar je čisto na nivoju tistega, kar se je videlo na posnetku - dno od dna. Definitivno pa je manjkal Sarkič. Naj tudi on skloni glavo in pove, da je ravnal narobe.
Aja pa tisto, da ne verjamejo v takšno popravljanje zgodovine... Kje je bil pa posnetek vmesnih nekaj dni???

Meni osebno so se na Vesti, z objavo teh dveh prispevkov, popolnoma zamerili.