Stari, petka zateCitat:
Uporabnik Jest pravi:
V Googlovem cache-u je se>> http://209.85.129.132/search?q...p;client=safari
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Če sem jaz dojel je ona njemu morala nekaj pokazat. Potem je šel za njo, da ji je povedal da se tako ne dela. Odnos do policista ste pa videli v nadaljevanju.
Kaj bi se zgodlilo, da bi se 2 policsta takole spravila nad delo novinarja. Naredili bi novico, ki bi segla do Bruslja.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Če sem jaz dojel je ona njemu morala nekaj pokazat. Potem je šel za njo, da ji je povedal da se tako ne dela. Odnos do policista ste pa videli v nadaljevanju.
Kaj bi se zgodlilo, da bi se 2 policsta takole spravila nad delo novinarja. Naredili bi novico, ki bi segla do Bruslja.
Verjetno mu ni pokazala nič nezakonitega, ker policaj tega ni niti omenjal niti kaznoval.
Da se piše kazni za tak prekršek, kot je izpuščanje volana za sekundo, ko imaš vse pod kontrolo, je tipično nabiranje denarja za v proračun. In šikaniranje policista. Policist bi moral za tak nepomemben prekršek dat kvečjemu opozorilo.
A je baba kasneje gobcala in kako se je obnašala, nima na resnost in težino prekrška prav nobene veze in to nebi smelo nikakor vplivat na izrečeni kazen za prometni prekršek.
Punca je gobcala, pa kaj potem, do tega ima vso pravico, policaja pa ni žalila.
Če bi policaj menil, da se ženska ni korektno obnašala, naj bi napisal kazen za nekorektno obnašanje, če je kje v zakonu, je pa treba vedet, da jo je on ustavil in sprovociral in ne obratno.
Oviranje postopka? khhmm nisem videl, da bi policaja kakorkoli ovirala pri pisanju. pa tudi policaj je postopek speljal. Ja, lahko bi jo pridržal, ampak bi moral potem pojasnil, zakaj jo je pridržal, pa če je tak običajem postopek ali zgolj šikaniranje, ker kaznuje lahko na podlagi registrske.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Če bi bil policaj zategnen, bi ji zlahka napisal še oviranje postopka. Jst je že za vozniško nebi prosil dvakrat. Daš podatke pa vozniško? Ne? Ok! Gremo dalje. Saj lahko napiše kazen tudi glede na registersko številko. Če pa noče nobenega osebnega dokumenta izročit jo pa tud pridrži lahko.
Policaj ni nič provociral. Mogoče je res ustavil za brezveze ampak vseeno je potrebno držat nek nivo komunikacije, tudi če se ti potencialno godi krivica. Še vedno mislim, da če bi punca normalno pristopila, da bi se dalo vse poštimat, tako jo je pa ego stal vsaj dodatnih 250€.