D.L.A.Æ.I.C.E.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ok, Alter!

Zoper življenjski primer in Alter-yebachi-z-nasveti, kličem vas na pomoč.
smile-1.gif

Pred sabo imamo nice punčaro. Zelo simpatično. Temnolaso, malenkost bolj temnopolto (pač ne albino
smile-1.gif

Bi prišla skozi alter sito?
smile-1.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Je to tale mogoce?
evil.gif

1031937-081006_nat_lead.jpg

Priponke

• 1031937-081006_nat_lead.jpg
    1031937-081006_nat_lead.jpg
    18 KB · Ogledi: 237

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Lej zdele res nimam volje za smart-ass odgovore ampak, če ti je dečva kul pa ti je všeč pozab na to...
Sej boste slej ko prej vidl da je lajf pa zveze cel kup enih kompromisov pa pogajanj,nikol ni en gazda!

Sicer ne morem rečt kolk bi mene motile dlačice na obrazu,ampak tud na moji me marsikaj mot,pa če potegneš/m pod črto nebi je zamenjal za nobeno!
srce-1.gif

Nekaj je fotoshopana plakat bejba nekaj je pa realnost s katero se da živeti!
smirk-1.gif

Hvala ampak v katermkoli primeru vzamem drugo!
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hm.... s sploh katera nima teh dlačic
confused-1.gif

- sem imel morda do sedaj smolo in naletel na same kosmate
confused-1.gif

- bolje vidim od večine
rolleyes-1.gif

- kaj tretjega
redface-1.gif

ampak to so une mini dlačice, vidne recimo proti soncu, ne take da sestre od brata ne ločiš
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ampak res, kloshar, come on... Če ti je bejba všeč, boš pa menda spregledal tistih par puhastih dlačic na obrazu? Važno da je drugje urejena in brez dlačic kot se šika, aj?
grims-1.gif

Če ne, pa srečno ob gledanju fotošop lepotic še naprej...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Tjasa a ti brada raste?

Kloshar, ce te tako moti jo ponoci zvezi pa jo s pinceto obdelaj (pa ne s tisto, ki jo imaš v hlačah).

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja Infernus, brada mi raste ko Božičku, podpazduh si itak ne brijem, dol imam đunglo, roke imam kot gosenica na solati, da o nogah sploh ne govorim, verjetno so se mi že uši zaredile tam..

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja Infernus, brada mi raste ko Božičku, podpazduh si itak ne brijem, dol imam đunglo, roke imam kot gosenica na solati, da o nogah sploh ne govorim, verjetno so se mi že uši zaredile tam..

Daš cifro?
grin1.gif

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Če ima tisti puhek po obrazu... katera ga pa nima? Če je pa kar v redu kosmata -sem videl eno teto, ko je imela prav brke in po bradi kosmata...Uh, ta pa ziher nima deda, sem si rekel, če ne bi se ziher obrila.
Sem pa pred ohoho leti na morju imel v delu eno. Takole sredi jebačine malo bolj pogledam , je imela tri prav črne kocine sredi prsi... Če ga ne bi imel ravno na toplem, bi preveril, če nima slučajno lulija...

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

te vsaj pozimi ne zebe
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Lej, k sreči nima nekih črnih brk, širokih obrvi, ima pa po celotnem obrazu tak prav očiten puhek. Saj vem, da ga imajo tudi druge, ampak manj. Pri tej je prav očitno. Človek bi jo kar pobril.
smile-1.gif

Tjaša, sej vem, da to ne igra nobene zveze v ljubezni, ampak najprej jo je treba vzljubit in dokler prav očiten puhek nakazuje, da bo nekoč postala volkodlak, je stvar malo težja.
smile-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa daj no, sej obstaja laser pa ena krema (Bioxet) ki pomaga pri teh zadevah
wink-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
rolleyes-1.gif

doctorz, glede na to, da sem imela v življenju intimnega opravka z manj kot 5 dečki, me res zanima ker od teh si ti, da tko veš dobr vse to
tongue-1.gif

@ kloshar; Ja, samo postopek je pač treba parkrat ponovit, pa ni panike
wink-1.gif