Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem prtljažno gumo(korito) kupil pri tehle in je zakon, taka ravno prav gumirana je da se lepo prilega. V prejšnjem avtu sem imel kao originalno VW, ki je bila bolj plastična in so se robovi nagravžno vihali, sploh na delu kjer je odprtina prtljažnika kjer ponavadi kaj nalagaš čez in jo "pohodiš".
Citat: Uporabnik Schumi pravi:
Izdeluje kdo v naši deželici kaj podobnega temu? http://www.rhinouk.co.uk/ Pa seveda, da ni 500 eur, ker drugače raje naročim iz Anglije.
Očitno ni nihče pogledal mojega linka razen morda kontra-ta. Rabim nekaj, kar pokrije tudi strani, cel kufer, zadnje dele sedezev itd. Nekaj kar je na mojem linku. Teh gum za po podnu ne pridejo v poštev.
Mater za 500 evrov ti slosar iz RF sesvasa spiga korit za prtljaznik. Ne pa iz neke cunje. Iz kaksnega blaga je tole? Koliko bi stalo blago? Mater da bi moja vstekala masino pa nekaj skup sesila,
Pogledal link preko gsm iv videl tiste "rjuhe" po sedezih in prtjazniku. Dopuscam da moznost da se slike na pc drugace vidijo. Namesto da bi v startu rekel da rabis za bicikel vozit(predvidevam da blaten) se raje en drugega v slabo voljo spravljamo.
Nimam resitve za tvoj problem. Se umikam iz teme. Najdi kaj pametnega
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.