Torej škodo octavio sem menjal za alfo 166 2.4jtd, dobil sem samo en zložljiv ključ (z daljinskim + odpiranjem prtljažnika v črni plastiki) ter duplikat homologacijskega kartončka.
Problem je sledeči,prejšni teden me klice en moški (nekako je dobil mojo gsm številko preko tehničnih pregledov
) in mi prbije sledeče:
-da je on bivši lastnik alfe
-da je prejšnemu lastniku zrihtal lizing in mu je ta ostal dolžan 600€
-da je imela alfa pri njemu 145kkm torej so realni zdj (165kkm)
-da ima pri sebi 2 rezervna ključa + original homo kartonček
In pol je začel da nej mu jst dam 200€ pa mi da te tri zadeve,pol je reku aj dej mi usaj 100€,češ kao ključ kodni da ga narediš stane usaj 150€ blablabla...
No pol sm od tega od katerega sm kupu avto zvedel da je pripravljen vse skupaj dati za 50€
Zdej pa men ena stvar ni jasna
A ima on pravico da mene izsiljuje za € za stvar katera meni pripada,saj mu nism jst dolžan 600€ ?
A lahko zadevo prijavim policiji ?
Kakšni so vaši cenjeni predlogi ?
Lp
Problem je sledeči,prejšni teden me klice en moški (nekako je dobil mojo gsm številko preko tehničnih pregledov
-da je on bivši lastnik alfe
-da je prejšnemu lastniku zrihtal lizing in mu je ta ostal dolžan 600€
-da je imela alfa pri njemu 145kkm torej so realni zdj (165kkm)
-da ima pri sebi 2 rezervna ključa + original homo kartonček
In pol je začel da nej mu jst dam 200€ pa mi da te tri zadeve,pol je reku aj dej mi usaj 100€,češ kao ključ kodni da ga narediš stane usaj 150€ blablabla...
No pol sm od tega od katerega sm kupu avto zvedel da je pripravljen vse skupaj dati za 50€
Zdej pa men ena stvar ni jasna
A ima on pravico da mene izsiljuje za € za stvar katera meni pripada,saj mu nism jst dolžan 600€ ?
A lahko zadevo prijavim policiji ?
Kakšni so vaši cenjeni predlogi ?
Lp