Cudez X5

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Tole si pa lepo razložil.
roza.gif

Še sistem zadrge tako razloži, pa si zmagal...
evil.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ja madona no, kake probleme mate eni v kolonah, naštelo se je že vse mogoče situacije, pa edino kar se vidi da enim pacientom pač res ego ne dovoli da bi normalno reagirali... Čudno se mi pa zdi, ker tud jaz dostikrat pizdim, ampak z zadrgo nimam problemov.

Pa se kdaj vključim prej v kolono, pa potem vse po levi gre mimo, pa mi ne pade na pamet da ne bi na koncu po sistemu zadrge ne spustil enega. Pa kdaj sem mogoče malo slabo reagiral pa sta se vključila 2 ali 3je ja BOHPOMAGEJ
10.gif
večinoma na koncu naredim lepo plac za enga in jih ne klasficiram glede na uporabo smernikov ampak pač se gremo zadrgo. Delam tako, ker hočem da bi ta sistem laufal, ker kjer laufa, je promet dejansko hitrejši, pa še najbolj fer je. Tudi mene ne spusti kak [censored] v zadrgo, vendar ponavadi na zožanju samo nakažem da se bom posortiral po zadrgi in res samo izjemoma se najde kak bumbar ki se praktično zalepi na rit samo da ne bi spustil enega predse, pa si pač mislim da ga mora ziher reveža zlo bolet ker je tak pa grem not za njim, itak sem potem ko se spet odpre mimo instant, včasih si pol še malo ogledam (brez kretenj ali kakršnihkoli komentarjev) tumasto faco kako se trudi gledat naravnost naprej...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ga oviraš, če mora pritisnit na zavore z vso silo, da te ne spremeni v palačinko.
wink-1.gif

Ogo

Temu se pa reče izsiljevanje - ampak tega pri zadrgi še nisem doživel ali videl. Počasi speljujoče kamionarje (ali pa take, ki puščajo luknjo, da ni treba 10x speljat) pa že. In do, da so živčni, ko tako luknjo skočiš, tudi.
Da o tistih, ki zgubljajo žicve, trobijo, blendajo, ko pri delu na cesti pelješ 60, sploh ne omanjam. Ampak zadnjič (tik preden so podrli zaporo na j obvoznici) je en tak to počel, potem se je pa čudil, ko so ga policaji ustavili ... Pa je romunček lepo plačeval ... Mobitel je zakon ...
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Ker [censored] si pa ti, vedno se gre povsem do konca in se tam vključi, zakaj bi se že en km prej ???

Vkljuci ja... ne pa vriva za vsako ceno (nekateri se rinejo, tudi ce bi pocilo) ... in zato, ker se vecina tako brezobzirno "rine" v desno kolono, se vse skupaj na desnem pasu ustavi... Jaz recimo iz principa ne spustim tistih, ki ne dajo zmigavca (to so ponavadi vedno avtomobili visjega cenovnega razreda nemske proizvodnje
smile-1.gif
...
Žimgavec gor ali dol, pri zadrgi gre ena-ena ... Če ti pa dva noter padeta, si pa očitno preveliko luknjo pustil ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
na koncu naredim lepo plac za enga in jih ne klasficiram glede na uporabo smernikov ampak pač se gremo zadrgo. Delam tako, ker hočem da bi ta sistem laufal, ker kjer laufa, je promet dejansko hitrejši, pa še najbolj fer je. .

[/QUOTE]

zmaga.gif

Očitno imaš dovolj dolgega, da ti ga ni treba daljšat z igranjem policaja (za razliko od nekaterih tukaj), pa še dovolj inteligence, da razumeš zadrgo (spet: za razliko od nekaterih tukaj) ... Pohvalno.