Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Janševiki lahko spet malo zadihajo in se potolažijo s takšno lepo novico ter pozabijo, da je Ivanu razpadla vlada v slabem letu...
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
Citat:
Uporabnik cerko pravi:
"...Te mamice resnično trpijo in so bile tako samo še enkrat osramočene."
Sam ženska je pa butasta. Zakaj bi pa bile mame, ki imajo otroka z downovim sindromom še enkrat osramočene, če ji pokažejo sočutje. A sočutja se moraš po novem sramovat. Bogi otrok. Oba starša sta navadan povzpetnika brez čustev. Za bruhat.
Širina tvojega dojemanja je res neverjetna. V kolikor bi imel v družini koga, ki trpi za razvojno napako, bi verjetno govoril drugače. Pomisli, mamica, ki ima otroka z downovim sindromom, ve kako težko je to, ker je sama šla skozi to, ja tudi občutek sramu je prisoten. Ta mamica je sočutna do npr. Urške, kateri izreče podporo, tudi to bi lahko vedel, da so družine, ki imajo otroke z razvojnimi napakami, precej povezane, da si delijo izkušnje in podobno, prepričan sem da je bilo v katerem pismu nakazano tudi to, da si lahko pomagajo. No takemu potem nazaj odgovorit, da je poslal pismo na napačen naslov, ker pač Črt nima razvojne napake, je težko, ker je ta, ki je to napisal, to verjetno storil v dobri nameri ponuditi roko sočloveku v stiski, za katerega je domneval, da mu je težko in da ne želi s tem prit v javnost (kot se je nakazovalo...), resnica pa je popolnoma drugačna. No taka mamica je naredila budalo sama iz sebe, ker je verjela govoricam, vendar je bila kljub temu toliko dobra, da je želela pomagati...
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
I stand corrected. Potem sam veš s kakšnimi občutki si se (ali pa se je nekdo v družini) srečeval ob rojstvu otroka. Ne govorim o preživetju, pač pa o rojstvu. Na kar je namigovala Urška in njena izjava je točno potrditev tega, da ne ve kako je nekomu, ki ima otroka z razvojno motnjo...
Jst se umikam iz te debate, moj point v nekaj postih nazaj je bil točno tak kot uporabnika 2CV-ja ....srečen sem, da je otrok OK, ter da Urška ni tepena, kot se je namigovalo...ker ne ona ne otrok nista kriva, da je JJ to kar je...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
I stand corrected. Potem sam veš s kakšnimi občutki si se (ali pa se je nekdo v družini) srečeval ob rojstvu otroka. Ne govorim o preživetju, pač pa o rojstvu. Na kar je namigovala Urška in njena izjava je točno potrditev tega, da ne ve kako je nekomu, ki ima otroka z razvojno motnjo...
Jst se umikam iz te debate, moj point v nekaj postih nazaj je bil točno tak kot uporabnika 2CV-ja ....srečen sem, da je otrok OK, ter da Urška ni tepena, kot se je namigovalo...ker ne ona ne otrok nista kriva, da je JJ to kar je...
Samo popravek: "da je JJ to, kar ti misliš, da je"
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
In ovce bodo blejale dalje.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Karba pa res ni bavbav - daleč od tega. "Bavbava" se bojiš; Karba je bolj golob - nobene koristi, samo na glavo se zna dobro usrati.