I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se vidi da si še sam, politika ali vera ne moreta razdreti ljubezni.
Jap, že simpatična soseda lahko "uredi" zadevo.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kdor želi nekemu otroku bolezen je moten človek. Levi, desni ali vesoljc.
Takrat v Grčiji je bila v igri Urška, ne otrok.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
... kaj če bi namesto tovrstnih smeti raje gledali, kakšne zakone sprejema parlament?
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
kdor je otroka izrabljal za propagando in kontrapropagando, je za moje pojme podgana podgan, zato je pomembno, da se te nesnage, ki živi v nevem katerem času, odrešimo.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tudi jst ne verjamem,....sj nisn prizadet, da bom verjel človeku, ki mi 20let laže in zavaja, pa če mi dokaže, ko mu ne morem verjet, da dokazi niso ponarejeni,....logika......pa če mi reče dober dan, bom prižgal luč, ker bom takoj posumil, da je že noč.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
ker če ne verjamem, da so fotografije pristne,
čaki, pa kaj ni pristnega na fotki, da ne verjameš? a mislš, da je v photoshopu sestavljena al kaj?! a sploh veš, kok dela je, če bi hotu tole takole sliko umetno sestavit?
Citat:
trdno pa verjamem da je rod vas mladih sposobnih ljudi to zmožen postaviti na nove temelje, v vas gre verjeti in za te vrednote
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
kdor je otroka izrabljal za propagando in kontrapropagando, je za moje pojme podgana podgan, zato je pomembno, da se te nesnage, ki živi v nevem katerem času, odrešimo.
Aleš Primc se ne strinja.
Seveda je bla Kresalka tud tam, kdo pa misliš je dildota mel montiranega!Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
@turbobitch
In če je bila v igri Urška, potem je pa vse OK? kaj če bi namesto tovrstnih smeti raje gledali, kakšne zakone sprejema parlament?
Gre za bolno prakso slovenskih 'novinarjev', tako 'levih', kot 'desnih'. Spomnimo se samo 'črnega terenca' iz Oražnove: jajca dam stran, da večina folka na tem forumu meni, da je Senica bil pri Baričeviču v času smrti, najbrž pa je bila tam tudi Kresalova.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Seveda - upam, da na straw mane tako dosledno opozarjaš tudi ostale uporabnike.
Hm, to je v kontekstu 'uravnoteženega novinarstva', predvidevam?
Za vsak desni fail je treba najti še enega levega, drugače sem nekompetenten.press